Nimelt oli eelmisest suvest alates masin seisnud, sest enam ei käivitunud ja nüüd otsustasin korda teha ja saatsin automaailmasse. Kui kütusevooliku vahetus ja hooldus välja arvata, siis mingisuguse elektrilise vaakumklapi vms. eest küsitakse 50€ jupp ise ja tellimisega koos kokku 110€. Kas neil on väga ära? Mida teha ja kust otsida mõistlikuma hinnaga seda juppi. Põhimõtte küsimus, selline vidin ei saa nii palju maksta.
Kohe kindlasti ära lase kroda teha.. Vb mõeldakse auttoorest? Igatahes kasutatud jupina saab sellise asja mingi 10 euriga kätte.. Nad lihtsalt üritavad rumalamat ninapidi vedada.. Vii pigem camexisse tallinnas v6i trtus või küsi kelleltki oma kodukohas abi, kes jagab asja.
Tõenäoliselt mõtlevad nad siis http://www.camex.ee/index.php?page=shop ... t&Itemid=1 Midagi sellist? * OLIVER (50 C) <-2002 - 50 2t * OLIVER 2003-> - 50 2t Teoreetselt peaks siis Oliver City 2006'le sobima, juhul kui ma olen õigesti aru saanud ja just see on mu masinal katki.
see malossi oma on kõige kallim üldse (no väga hea ka aga sulle mõttetu) uuri välja mis vaja on ja foorumi siseselt osta kasutatud jupp. las panevad siis peale..
Igatahes tänud, automaailmast öeldi, et ainult Mikuni sobib. Näiteks Malossi on 1mm liiga suur, modifitseerida nad ei tahtnud. Ehk on lootust, et ma saan sõbra sodiks sõidetud masina pealt selle, väike lootus säilib.
Kas nad ise ütlesid elektriline vaakumklapp? Kui see jupp isegi eksisteerib siis lingi peal on hoopis teine asi, nimelt sisselaske membraan. Muidu kui ise tead mida vaja siis saad varuosade teemast selle vägagi odavalt kätte.
Aaight, ma igatahes saan homme oma rolleri kätte, nad tegid hoolduse ära, käivitavad kohapeal ära ja siis saab koju veereda. Peab selle klapi muretsema, kuigi eks ma homme uurin detailsemalt järgi, sest need tüübid on ajanud ka kaht erinevat teksti. Loll laps nagu ma olen, pole tehnikamaailmaga väga tutvunud, rohkem huvitab rasvaste patside hobi.