Teen ka siis oma hiinakast teema. Ei hakka projektikaks tegema ega sedasi tuunima aga lihtsalt natukene teen seda. Roller on siis Keeway Focus 50cc. Mootor siis suhteliselt stock aga Set on siin: Silku: Naraku 50cc(vahetan varsti ära sama vastu) Variaator: Stock Summuti: Tecnigas Next-R Väntvõll: Stock Karpa: Stock NGK küünal Vario rihm: stock Jupid mis tahan uued osta tulevikus: 17.5 karpa Uued rullikud (tehtud) Malossi sidurivedrude komplekt Uus summuti võibolla ka Amordi kõrgendus 50mm Undertail Uus tagatuli koos suundadega (tehtud ainult uued suunad) Pilte hetkeseisuga: http://www.upload.ee/gallery/13125/keeway_focus.html
võite pakkuda ka hea hinnaga undertaile mis sobiksid sinna. vahet pole mis värvi sest tahan varsti ka uue värvi peale panna
Voolikut viska nahhui sealt,kuna see ei mõjuta millegile ja võiks murevabalt sport sumpat peale panna.
okei. aga kas siis peab sinna raamile mingi tropi ette panema ka kuhu see voolik läheb v seda ei ole vaja?
Täna siis juhtus väike õnnetus mul. Panin hommikul tecnigase sumpa alla ja õhtul kui sõidust tagasi kodupoole hakkasin tulema siis esialgu lendas mul sõelad pütist välja. Sõelad olid pooleks läinud sees. Siis pläristasin koduni sellega ja maja ees siis läks leegitoru pooleks. Päris vihale ajas selline asi ja nüüd panin siis vana sumpa tagasi. Tuleb vist nädalavahetusel camexis käia ja uue sumpa vaadata ja see ära keevitada. Igatahes sain tecnigasega ainult ühe päeva sõita.
Täna tulid kohale siis Naraku 5g rullikud, uus gaasitross ja taga suunad. Nende rullikutega ma kiirust küll ei püüa aga see polegi põhimõte, soovin lihtsalt natuke tõmmet paremaks saada ja võin ka 50km/h pläristada