Pärnu kokkutulek 22.juuli 2011

Discussion in 'Pärnu kokkutulekud' started by tennu, Juuli 20, 2011.

?

Kas tulete kokkutulekule?

1. Jah, tulen.

9 vote(s)
    40.9%
  2. Ei tule.

4 vote(s)
    18.2%
  3. Võibolla.

9 vote(s)
    40.9%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Tervist !

Seekord teen siis ise kokkutuleku. See oleks mul esimene niiet ärge kirvega kallale tulge kui midagi nässu läheb. :) Mulle abiks on Janno(ige).Kui keegi veel tahab aidata siis ps mulle. ;)

Tenel(tennu)
    53439878
    msn [email protected]
    ps

Janno(ige)
    58360492
    ps

Niisiis, kogunemine on maxima xxx parklas Reedel 22.juuli kell 17:00. Selleks ajaks võiksid kõik kohale ilmuda, annan küll 5 min hilinemisaega, kuid siis hakkame liikuma. Kõigepealt liigume siis kesklinna poole, sealt edasi lähme kuursaali eest läbi ja mööda ranna äärt, edasi mööda tammsaaret ja sealt keerame mai tänava peale, siis teeme suitsupausi papiniidu statoilis, sealt edasi liigume juba mööda niidumetsa tänavat kaubasadama teele kiirendama. Peale kiirendust on juba kõigil omavalik kuhu minna. Linnas tuleb ka meile foore ette, seega paluks et kui foorituli läheb punaseks siis jääte seisma, ma peatan gruppi kinni ja ootan järgi. Kiirus on täpselt selline kuidas mina sõidan, kuid mitte üle 45. Samuti tahaks,et ei toimuks minust mööda sõitu ja grupis tagarattal sõitu.Juht peab olema KAINE. Kui jõuame kaubasadama teele, siis sõidge tagal nii kuidas oskate.

Kellel kodus häid kaameraid on ,võtke aga kaasa.

NB! Kui ilme kehv on siis kirjutan siia teemasse tund aega enne kokkutulekut kas toimub või mitte.

2. ige

ige New Member

130
    0
    0
    jap nii sees siis on jah
    ma täna linna ka ja plakatid ka üles panema
    eks ma usun et te ikkagi leiate need ikka üles
    need on bussikates ja siis suurtemate poodide ees

3. Falcon

Falcon Active Member

1,109
    0
    36
    loodame jõuda ka tallinna rahvaga kohale.

4. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Tulge ikka !

Lisaks veel sõidu poole pealt et sõit toimub maleruudus. Kes ei tea mis see on tulge küsige minult kokkutulekul.

Rääkige kõigile sõpradele ka et kokkutulek on, kuna ma tegin selle teema suht viimasel minutil siis äkki kõik veel ei tea kes siin harvemini käivad.

5. tennu

tennu Active Member

1,561
    0
    36
    Kas ainult 7 kindlat tulijat ongi ? :roll:

6. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
    pede ilm praegu -.-
    tulge ikka kohale kõik kui ilm on hää 8)

7. Username

Username Active Member

1,173
    0
    36
Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte