Pöörded ja esimask

Discussion in 'Help!' started by BeAfro, Nov 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    http://www.gearparts24.de/lichtmaske-mt ... a8866.html - kas sellega tulevad kaasa ka pirnid ja ka esiklaasid või ainult plastmass?

Ja siis teine küsimus on see, et näiteks kodu lähedal sõidan kruusa tee peal, või asfaldil, aga kruusal parem näide ja siis kui näiteks kolmanda käiguga jõnksutan gaasi põhja ja lasen lahti, siis jälle põhja siis ühe hetke pealt lihtsalt tõmbab pöörded täiesti lakke ja tunda kuidas taguots läheb korra alt ja haige minek, et milles see tingitud on. Teine probleem on see, et kiirendus on nadi natuke, et kõrgeid pöördeid tahab ja värki särki, aga kui neljandalt viiendale laon käigu siis järsku jõhkralt lähevad kohe pöörde lakke, nagu kõrgetelt pööretelt panen neljandalt viinedale, siis pöörded jäävad põhimõtteliselt samaks, aga hoogu tuleb retsilt juurde ja tõmmet on viiendaga haigelt ja sama on ka kuuendaga, see on alati nii, teiste käikudega nii ei ole.

http://www.youtube.com/watch?v=mhuJ_dDAmKI - umbes nagu siin 2:50 peal, aga mitte nii retsi häält ei tee, aga muidu umbes nii, 50cc tegu muidu, aga miks ta nii teeb selles küsimus. Pole hetkel ekstreemkaamerat, ei saa näidata milline ta on.

2. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Väikse töömahuga mootorid ongi kõrgpöörde mootorid, ehk jõudu ongi sisuliselt vaid kõrgetel pööretel. Antud poelehel tuleks sulle koju vaid gondel ilmselt..

3. BeAfro

1,770
    12
    38
    Raisk kus küsivad siis, 33€ plastmassi eest, ma sain camexist tnt esimaski veel suurema + 2 halogeeni ja maksis 27€.

4. BeAfro

1,770
    12
    38
    Kõrgetel pööretel või mitte, aga mul viiendale pannes on ikka pöörded üleval ja kuuendale ka, ei langegi.

5. Ivan

2,079
    6
    38
    Mitte grammigi ei lange?

6. BeAfro

1,770
    12
    38
    Häälest küll aru saada, et mitte sittagi ei lange, võibolla väga väga vähe kuna ma lasen mingiks 1sekiks või vähemaks gaasi lahti kui käiku vahetan, aga kui järgmise sisse saan, siis pöörded ikka kõrgel, aga hoogu tuleb retsilt juurde, tunda kohe lenksust et tõmbab.

7. BeAfro

1,770
    12
    38
    Help, ma ei tea kas see on nüüd hea või halb.

8. Ivan

2,079
    6
    38
    Kas sul siis mingit tahhomeetrit pole?

9. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    Kui sul on täpselt samasugune probleem (ainult pöörete vahe) nagu videol, siis on sul sidurikettad läbi.

10. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ei no tore, järgmine viga :D
    Palju need maksavad, kus asuvad ja kust saab odavalt?

11. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Käiku vahetades pöörded kõrgele hõljuma jäävad, siis sidur libiseb jah.
    Antud lingil tuleb plastmass ning LED tuled, mis on esitule plastiku sisse ehitatud.

12. BeAfro

1,770
    12
    38
    Ja kuidas ma selle korda saan teha? Mootor lahti jälle? Ja palju see maksma läheb?

13. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Mootorit sa lahti ei pea võtma. Ainult siduri kaan maha ja sealt saad juba siduri kätte. Kui ainult sidurit tahad näppida.

14. BeAfro

1,770
    12
    38
    No talv ees, aega küll, aga oskab keegi öelda palju selline pull maksma võiks minna? Raha niigi tampinud juba selle võrri alla :D

15. minaise

minaise Active Member

1,322
    0
    36
    Sidukettad oleneb milliseid soovid, kas mingeid odavamaid Motoforce (u. 25e) või siis kallimaid S6 või TopPerformance omi (u.49e).

16. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    too leht, kust sa endale seda maski vaatasid. sealt saab päris häid sidureid. kindlasti kui sidurikettad ei tule koos uute sidurivedrudega siis oleks soovitatav ka uued vedrud osta, peaks olema isegi Malossi omasid müügil seal :)

17. siim123

siim123 Active Member

1,740
    0
    36
    mina isiklikult keeraks alguses trossist veits sidurit maha ja vaataks mis siis teeb ja kui ikka libiseb hakkaks uusi kettaid vaatama aga tnt omad maksid miski 25 euri ja polini oma 100 euri :D

18. BeAfro

1,770
    12
    38
    A kusjuures võib olla, et mul liiga tugevalt, kuna mul alles oli heebli kinnitus katki võibolla liiga tugevalt jah, aga ma vahetan käiku nii, et 2 näpuga ja heebli alla jääb 2 näppu, aga sidur läheb alla, homme lähen vaatan.

19. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Kui timmid siis keera nii et lõtk jääks sisse. Siduri heebel ei tohi olla nii et seal lõtku üldse pole.

20. antsuke

antsuke Member

176
    0
    16
    käiva mootoriga käik sees kõige parem vaadata. paned käima, hoiad sidurit all, paned käigu sisse ja siis hakkad vaikselt sidurit lahti laskma. kui masin hakkab vedama siis kui heebel lõpu pool on (ehk siis kui siduri heebel lahti laskmise äärepeal) siis oleks vaja veits lahti lasta tõesti reguleerimis kohtadest, halvimal juhul uued kettad.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte