Pöörete näitaja.

Discussion in 'Tuuning' started by kaos, Okt 3, 2007.

1. kaos

kaos New Member

101
    0
    0
    Keegi võib olla teab siin siis et kas kuskil või kellegil on müüa seadet mis näitab mootori pöördeid. Tahaks enda masinale selle peale panna.

tänud ette.:)

2. Dummy

Dummy New Member

4
    0
    0
    Tahomeetrit mõtled?
    Kõige kergem on kusagilt tuuninglehelt tellida.

3. kaos

kaos New Member

101
    0
    0
    jep, aga ma mõtlen eestis on kuskil müüa? soovitavalt hea ja odava hinnaga.:)

4. AcloYde

AcloYde New Member

219
    0
    0
    Ma usun, et auto oma võib ka sobida, aga vaja on siis küünla pealt lugevat mõõdikud vms.

5. kaos

kaos New Member

101
    0
    0
    olgu aga kuskilt kuulsin et miski tahhokas vist on ka ap motos müüa.

6. Flamer.^

Flamer.^ New Member

56
    0
    0
    Sellistele küsimustele vastab kõige paremini telefonikõne. Praegu küll natuke hilja juba, aga küsi homme...

7. seroneo

seroneo New Member

108
    0
    0
    automaailmas on ka päris odava hinnaga müüa tahhokat!

8. Kickass

Kickass Member

706
    1
    16
    need autode nö tuuuuuning tahhokad mida sa võid igaltpoolt osta se ei sobi suure tõenäosusega. Enamus on mõeldud töötama 4-12silindrit ja 4 takti. Kui sul juhuslikult nelja silkuga 4taktilist masiinat pole sis neid pole mõtet vaadata eriti

9. Grave

Grave New Member

339
    0
    0
    ja ned auto tahokad näitavad max 9000pr/min ni et kui sa selle oma rolluel paneksid ja sul läheks 10000pr/m siis su tahokas oleks puru!!

10. v-501

v-501 New Member

750
    0
    0
    võru ramos on müüa 2 t tahhokas selline pisike patareidel töötav jubin.10x5 cm hind on aga krõbe 1300.-

11. anti500

anti500 New Member

39
    0
    0
  12. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    ei ole vaja mingit küünla pealt lugevat mõõdikut , vaid vead juhtme süütepooli pluss klemmilt.

13. kurv

kurv New Member

165
    0
    0
    mull on ültse pöörete näitajaid millegi pärast 2 tükki :lol: üks on siis õige ja teine on bena oma ehk siis bena näidik käib sama moodi nagu pöörete näidikki :lol:

14. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    ehk sa sõidad ss ilma akuta v aku läbi mul hakkas ka ni tegema kui akut peal polnd , kui pöörded madalaks läksid ss vajus ka pensu näidik ära :D

15. kurv

kurv New Member

165
    0
    0
    oh tnx :D mull ei olnud akut ja nüüd ma mingi juustu panin ja juu siis järelikult aku läbi :D tänan .D

16. Risto995

Risto995 Member

753
    0
    16
    Ptv :p

Jaga seda lehte