Tervist, sügisel sai vahetatud Malaguti AP vastu. Ise olen enam-vähem diiliga rahul, malaguti oli lihtsalt väga pika töö tulemusena valminud ja kahju oli ära vahetada. Igatahes siis, roller on arvel ja kindlustuse peaks ka varsti ära tegema. Praegu on roller täiesti pulkadeks võetud, raami küljes aind blokk. Ülejäänud, nagu näiteks kondlid, sumpa, veljed sikud jne jne. on maha võetud, vahetan ära kõik tihendid ja rõngad. Mootoris on siis tuuningu poolelt ainult sportsumpa ja 5.5g rullid. Välimuselt Aprilia Racing amort, 4 astmeline amordikõrgendus ja LED tagatuled. Roller oli algselt selline: Nüüd: VAJA TEHA Uus kondliring (olemas) Istmed ära nahatada (olemas) suunaklaasid ette (olemas) angel eyes esitulesse (ei tule vist) uued tihendid (olemas) uued rõngad (olemas) veljed värvida (olemas) tosool (olemas) uus tagarehv(olemas) Tegin teema siis selle pärast, et püsiks meeles asjad mida teha ja äkki saab siit veel teisigi ideid, mida rolleri juures muuta või teha.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Olen isegi selle masinaga sõitnud, stockina tiksus päris hästi edasi, Edu rolleriga ! 8) See värvilahendus on mu lemmik sril .
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 suht gei oled ,aga malakas liigub hästi, kuulõpus ajame dokid ka joonde ! . Edu
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Mis gei, ime 1 Muidu praegu ostsin uue kolvi komplekti koos r6ngastega ja uued silku tihendid. Sain t2na kickassilt uued kondlid ja asjad ka. Nyyd kokkupanemis vaev ja veljed v2rvi.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Tuled täna kokku panema? Masin muidu päris heas seisus, päris kenake tuleb ka see...
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Mhm, ma kohe koju ja siis tulen, tõstab vanad kondlid ka nahhui sealt
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Sai ära vahetatud siis rõngad, praegu masin elab. 15 min tuksunud praegu. Pesime raamid, mootorid, karpad, amordid jne jne kõik asjad mis võimalik ära.
Re: Padja Aprilia SR50 Street 08 Masin käivitub üli hästi nüüd, korra nupule vajutades masin käib Homme gondlid peale siis vast mingid pildid ka