Padja Malaguti F12 2004

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Padi, Apr 21, 2012.

1. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Tervist, sai kasutaja Soobapoiss äri tehtud ja järjekordne Malaguti F12 hangitud. Mina ostsin ta algselt ilma mootorita, kuid kohe samal päeval sai juurde ostetud Yamaha Aeroxi ketaspiduriga mootoriblokk. Sellesse rollerisse kavatsen panna kõik oma ideed ja mõtted, mida eelmisesse F12 ei pannud. Hetkel on roller garaazis juppeks võetud, kõik on puhastamis ja kokkupanemis järgus.
    Üldistest andmetest siis niipalju, et ees ja taga on ketaspidurid, ees 12 ja taga 13 tolli velg, õhkjahutus ja aastaks on 2004.
    Kondlitega on hetkel sellised lood, et esituledele on tehtud kulmud, kuid neid tuleb veitsa modida, kuna eelmise F12 tuled ei näitanud mitte midagi. Taha on pandud Aprilia SR50R tagatuli, mis läheb ka ümbertegemisele.
    Mootoriks tuleb siis Aeroxi ketaspiduriga blokk. Kindlasti tuleb seekord õhkjahutus ja stock mootor. Mootori poolest tuuninguks tuleb ainult sportsummuti ja variaatori sisu.
    Need on praegused plaanid, eks näis mis saama hakkab.

Minu vana Malaguti F12, mis oli ka alguses enam-vähem juppeks: viewtopic.php?f=19&t=73225

Aga siis ka selle konkreetse F12 vana omaniku pildid:

2. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Täna sai siis raam üle värvitud, esiosa kokku pandud (lenks, esihark, esipidurisüsteem, esiratas), elektrisüsteem peale, uus mootor lahti võetud ja ära puhastatud (nüüd uut väntvõlli vaja), kondleid natuke tehtud, veljed mustaks värvitud, iste ära nahatatud. Rohkem hetkel ei meenu.
    Praeguses olukorras pilte saab ka kunagi, siis kui asi ratastel on.

3. Azv

Azv New Member

639
    0
    0
    Jaa ülinorm proje. Padi kuldsete kätega mees ja kindlasti saab asja 8)

4. Chris^^.

Chris^^. New Member

127
    0
    0
    Väga norm lihtsalt!
    Edu sulle uue malakaga.

5. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Plaanis on taoline värvilahendus: [​IMG]

6. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    see oli paar aastat tagasi haapsalus,sellest ajast sellel juba kulmud ja R'i tagatuli....Isegi see esimene pilt on veel haapsalu lähedal tehtud 8) aga edu masinaga!

7. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    Normaalne võrr , aga loe oma kõige esimene post läbi :D Tagatule kohta on natukene topelt :D

8. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    edu ja tee valmis ja taga muide 13 tolli velg :D

9. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    tohoh,jälle malakas,tulevane värvilahendus on päris normaalne .tuled rk kokkutulekule ka sellega kui sõitma saad ? :roll:

10. Padi

Padi New Member

444
    0
    0
    Eks näis

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    a padi ,tahad ss mulle stuffi müüa ?? :roll: võtaks paar asja ära ,võta minuga täna ühendust kui asju soovid müüa,homme ma enam ei osta ... :roll:

Jaga seda lehte