Tere, sai ka omale uus masin ostetud. Sain ta siis päris odavalt. Mootor minarelli horistonaal LC. Veljed 13 tolli, rehvid korralikud. Tuuningut on siis: Stage6 Sport Pro 70cc (300km) silinder Malossi e5 Malossi Multivar Malossi Carbon klapilehed Stage 6 mingi rihm Punane survekas Väntvõll C3 laagrid Liigub edasi väga hästi selle seti kohta. Selle nädala jooksul toon vast gondlid ja tuled ära. Plaanis osta veel S6 pro replicia, dh+ puks (oleks spidogondlid jätaks stoki) Pilt siis, kui ostsin.
Re: Padja Malaguti F12 Masin kerib ikka ulme hästi edasi sain väikse tiiru teha :lol: aga jamh, ma võin kunagi vaatama tulla tegema vms või siis tartzil äkki kunagi aega :roll:
Re: Padja Malaguti F12 Võtsin veits laiali, vaatasin tihendeid ja värke. Silku täiesti kriimuvaba. Kolb täiesti kriimuvaba. Küünal oli ilus kuldpruun. Blokk on suht sitane, enamus paska sai maha aetud. Mõned kohad veel tegemata, iga päev natuke.
Võetud siis lahti asjatundja poolt, veepumba laagrid ja kõik tihendid olid enamvähem puru. Igale poole kus vähegi sai oli lastud magrot ja tavotti. Mootorit ei olnud vist keegi lahti varem võtnud, kõik poldid olid üliväga raskelt kinni ja paksu sita kihi all. Sain teada ka, et peal on carbon klapilehed. Need olid täiesti lahti ja loksusid, niiet umb 5mm vahe oli sees.
ohoh mul sama masin aga mul on kondlid ja sul ei ole nänänää :lol: :lol: :lol: ei tglt edu ja sebi kondlid endale ja kui kunagi tallinnasse tuled võrriga või ma tartu siis joonele? samad silkud meil ja list suht koht sama kh nii et võrdne peaks olema aint et mul AC ja sul multivar mul ei ole aga jh edu ja jaksu võrriga
Üritan gondlid lähiajal ära osta jah. Plaanis veel 17.5 karpa ja Pro Replicia alla. Siis võib küll joonele.
ma leidsin spido+spidogondli ülemise osa üles, alumine on ka, aga sealt mõnus tükk puudu võin hea hinnaga ära anda http://imageshack.us/photo/my-images/17 ... 108iw.jpg/
Muidu huvi pärast sai eile joonele pandud, Malossi Sport 70cc, S6 Pro Replicia, 17.5 karpa ja möllud olid ühel roxil . Sai suhu Teine oli Aprilia Rally 50cc, sport sumps mingi jne... Sai suhu Masin sai korda tehtud. Kõik 5+, ulme kuidas kerib tegelikult. Ainult esipiduri ketas on vist kõver, suport hetkel lahti. Aga muidu ostsin gondlid, istmeboxi koos valge istmenahaga, riffel jalamatid ja tuled ära. Kui gondlid kätte saan lähevad kohe otse värvi, tuttav on autovärvija, saan hea hinnaga. Kellel 17.5 ( või suurem ) karpat pakkuda või S6 Pro Replicia, siis andke teada!
Sain gondlid, riffel jalamatid ja istmeboxi kätte. Tuled saadab hiljem järgi. Nüüd kerge pahtel ja lihv ning värvi!
tee selline ilus läikiv sinine ja ilus läikiv valgeks gondlid mai tea mis värvi nimi on vms aga üks sinine on haigelt kena selline hele, tahtsin oma nrg-d ka selliseks teha, aga noh eks ise otsustad