Pakun siis pealkirjas olevaid teenuseid. Hinnad kokkuleppel. Asun Rakveres. Ühendust võtta msnni [email protected],tel.56933617 või ps-i teel. HETKEL POLE AEGA NENDE ASJADEGA TEGELEDA!VABANDAN!
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Äkki pilte tehtud töödest or midagi ? Suurem huvi teistel ja võiks umbkaudne hind kah olla, kas tunni / tüki.
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust kas värvid kambris ja mis tehnikat kasutad? kes on teie portija ja mis kogemused tal on ka?
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Värvimine ei käi kambris aga annab ka tolmuvabalt värvida ja tehnika on tasemel (ei ole mingid hiian püssid jne) Portimise all on mõeldud seda et nt silindri kanalite kärsade ja asjade eemaldamine mitte suurendamine,blokkide ja kollete portimine,suurendamine ja vajadusel poleerimine
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust kui tulemuslikku tööd see portija teinud on ma tahtsin teada... iga suva tüüp kellel on 4 päeva dremel olnud, ma teiste asemel oma silindripea kallale ikka ei laseks :roll:
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Tulemused väga head olnud paraneb minek,mingilmääral tipp ka aga mis põhiline et ergsus paraneb märgatavalt
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Juhul kui sa rihtisid asjaga sinna et mida tähendab PORTING ja MATCHING siis küll jah aga nii ei saa paljud aru!
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Sellepärast et midagi tõestada ei hakka lambi silku ette võtma ja tegema videot "portimatta" ja "porditud" silku liikumisest need kes näinud teavad et asi toimib!!!
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Poleerimis ja värvimis töid olen näinud, tüüp teab mida teeb. Sammuti ka ploki ja silindri ühte viimist olen näinud, kõik on korralik, soovitan, enda plokk läheb ka vist lähiajal.
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Mõned pildid silindri "portimisest" malm silku alu silku "porditud" ja poleeritud väljalase
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Pane enda plokist ka pilt, siis näha mida mõeldud poleerimise all EDIT:
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust portimisest ei oska rääkida aga poleerimine on kutil ikka väga käpas, soovitan !
Re: Pakun värvimis,portimis ja poleerimis teenust Ei kutt teeb korralikku tööd ise ka mõelnud sellele portimisele talvel peaks vist asja ette võtma ja asjad portimisse saatma tema kätte.