jup + öösel peeti kinni 00.40 .Poleks tohtinud väljas olla kuna 15 veel to kord olin 14. VEdas suht tegelt.
Arvan et rohkem, sest rolleriga tohib sõita max 45 km/h ja kui sa sõtsid 70-ega siis see läheb juba selle alla et sa sõitsid mootrrattaga, ja seal on juba suuremad trahvid kui 600kr kahjuks :roll:
Just leidsin postkastist kirja milles oli lubadeta sõitmise eest määratud 3 trahviühikut ehk 180kr , register eelnevalt puhas
ment igaljuhul ütles, et max 600.- kr on rolleriga kiiruseületamise eest. siis ainult mootorattad liiguvadgi ju, sest iga masin läheb isegi piirajatega üle 45-e!
Siis usu mendi juttu , mu ema helistas menti ja talle öeldi, et rolluga lubadeta sõitmise eest saab 3000kr max aga ment ütles et 600kr max ja kokkuvõttes sain tühised 180kr max trahvi sa kindlalt ei saa, aga palju muidu seal lubatud oli?
50 oli lubatud, sõitisn 70-ga, aga muidu lugesin just, et max on 600.-, ja ma ühtegi muud seadust ei rikkund , kuna load olemas , tuled põlesid jne, asi oli allamäge kh veel . aga 3000.- on vast autoga ilma lubadettta .
Mingeid kuradi ime trahvisummasid siia tatistate. Mopeediga liiklusrikkumiste eest on trahhv kuni 600.- Juhul kui oled lakkutäis, sõidad kellegi vara legodeks, sõidad kedagi vigaseks. Neil kolmel viimasel juhul trahv KUNI 6000.-