Selline asi et mul oli küünal katki ja piip ka ! ta edasi ei sõitnud ega tööle ei l2inud , vahetasin välja piibu ja õige küünla mis k2ib mu rollule , siis muidugi ka ma juba vahetasin õli v2lja ja panin koonus filtri alla.Kui mul oli vana küünal siis mu roll ei k2ivitunud panin uue asemele ja selle piibu ka gy6 oranzi silik. siis l2ks k2ima aga kui ma sõitma l2ksin tegin paarsada meetrit sõitu. siis algul hakkas v2lja surema , nii korduvalt panin k2ima nata gaasi andsin, hoogu sain suretas v2lja , siis j2lle panin rollu tööle sõitsin siis ei suretanud v2lja ! tagajärjeks oli üldse nii et sõitsin sõitsin umbes 500m. ja suretas v2lja mõtsin et panen tööle sõidan rolluga garaazini v2lja aga asi oli nii et roll enam tööle ei l2inud andsin starterist ja v2ndast mingi pool tundi jamasin kohapeal bena oli kõik oli nagu korras siis lükkasin garaazi rollut ja panin tagasi õhupuhasti siis andsin paarkend korda v2nta l2ks tööle , AGA ! siis kui korra gaasi andsin ja lahti lasin ta tuuritas autom. ise rohkemaks , korra nagu gaasi andsin siis ta l2ks nagu automaatselt elu suurtele pöördetele siis mingi alles 20 seci prst hakkas langema , imelik v2rk :S (ilm oli ka suht porine ja nata vihma aga ma sõitsin peale vihma!) täna l2ksin garaazi rollu üldse ei k2ivitunud , aga starterist ma andsin aga erilist mõtet ei olnud kuna aku nii emane et saab kohe tühjaks ... muud siis mina ei oska enam öelda! ostisn tartust motohobist koonuka ja piibu ! rolleriks siis flextech hurrican x1 õli oli mu rollus 15w40 panin uue 10w40 erilist midagi se ei peaks tegema! ootan vastuseid ja abisi! Nagu ma ütlesin et kui garaazi viisin panin õhupuhasti tagasi siis l2ks tööle kergelt vb oli mootor soe sllprst et ta j2rgmine päev tööle ei l2ind et mootor oli külma võitu vms te arvate :S?
Re: suur mure! võta karbuss lahti puhasta ära,kui koonus filter ilma spetsiaalse flitri õlita panna tömbab paska sisse.
Re: suur mure! mis ma ikka seda karpat puhastan ,siis ta juba tõmbas seda sitta mootori vahele ja karpa suht uus seal ple eriti midagi puhastada aga tänud et aitate üldse
Re: suur mure! mis düüsedega mul nad stockid ja penaga nagu ma kirjutasin ei ole probleemi! midagi on muud ! AIDAKE!
Re: Aidake Palun mis ma nüüd siis tegema pean , minu arust mul oli se jama , ei viitsind parandada sain uue karpa , mis ma siis tegema pean , aidake !
Re: Aidake Palun annaks, aga kui ise ei oska teha siis tuleb kokkuvõttes tavaliselt odavam remonti viia.
Re: Aidake Palun mismõttes odavam kas ma peaks sinna siis juppe juurde ostma ve ? automaailmas maksab krdi 1 minut 40 senti hulluks minee
Räägi vanematega ja lase remonti viia,ära hakka ise tegema.Või võta mõni tuttav,kellel kogemust rolleritega pikaajaliselt.