Mis tehnikat istme alla panna :roll: oskab keegi midagi head soovitada ?? :lol: mis MP 3 mängjaga hästi soundi annaks?
oleneb kui suur pagass on sul runnerile sab subwoofri panna ja kõrgsageduse aga sa pane 2 ovaali, see teeb kah hääl ikka
Ma soovitaks sul mingi võimu osta. Nt 100w või 200w Siis ühe subwoofri 200w või 300w Ja Pluss veel ühendada helikõlarid.
Tegelikult ta akule väga hull ei ole.Kui vändast käima viitsid panna, siis ei pea sa ise seda akut laadima, roller laeb ise. Ainult siis peaks igaks iga suvi uue aku ostma, sitema aku puhul isegi 2akut hooajal. Aretamisest siis: Üks võimalus on osta arvuti kõlarid, näiteks creative 2.1 kus on supakas ja kaks heli kõlarit. Aretad istme alla mingise plaadi sisse, ja täitsa rahuldav tulemus. Teine võimalus auto kõllid koos mingi võimendiga, kuna too säästab oluliselt akut. Esimene võimalus on lihtsam, sellega peaksid hakkama saama küll. Kõlarite ära kärsatamisega probleemi pole, kuna seal on üks klaaspulgakest meenutav kaitse. Kui see läbi läheb, saad oomipoest mingi 10sendiga uue osta :wink:
viewtopic.php?f=17&t=20034 Kui Tartus juhtud elama, võta ühendust. Käime koos poes, valime kõlarid välja...paigaldame kohe ära...
Ma paneks 2 50w komponenti jadamisi 1 200w handymanni võimu kanali alla ja teise alla paneks 100w mingi suppari mille timmiks filtriga 36hz-59hz sest komponendid mängivad ise kuni 60hz Komonentkõlarid http://www.noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=30&id3=212 Suppar: http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-bin/ ... =30-012-52 Mängib palju paremini kui mingid arvuti käkid,kuid raha kulub ka.
eriti mõtetud vennad kes topivad rollerisse muusikat...hullult kõva sõita ringi ja mingi väike sitane mp3 myrtsub jeejeee!!!!ostke endale autod juba..debiilikari
selle jutu järgi ma eeldan et poiss on kade teiste peale ??? kui sa ise nii vana oled miks sa siis siin rolleriklubis oled ? aeg autot ei ole osta? aga oih sorry sa oled raudselt mingi 13 aastane kellele vanemad on hiina rolleri ostnud ja nüüd vihane et teised midagi enda omadele teha tahavad.
kled tatt w.kust sa võtad et mul autot ple..roller on vabaajaviide...nii et shut a fuck up lits..ja maarvan et mu hiina 4t liigub paremini sinu 2t v6rrist... nii et võid pähe imeda
Kui ma sinu juttu loen, jääb mulle mulje nagu sa oleksid kade 13 aastane tattnina. Kellel ei ole muud targemat teha, kui inimestele pinda käia...
Mul endal on 222 w sony v6i ma 2x 500 w sateliidid m2ngib p2ris h2sti muusika tuleb mp3 pealt mingi automakk oleks suht hea panna siis saab raadiot ka kuulata
automakk on paha mõte.. endal oli kunagi .. aku saab vähem kui tunniga tühjaks.. kõige mõtekam on panna 2.1 arvuti kõlarid.. võtavad kõige vähem voolu ka.. ( endal logitch x230 )