Palun abi 4t rolleriga!!!! KIIRE!!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 28, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Tervist!
    Sai soetatud 72 silinder ja kolb... Panin peale aga roller käima ei taha minna. Kui käijata siis teeb sumpas ilge paugu ja tuli taga aga kurat käima ei lähe. Kui saan korraks käima siis sureb 5 sekundi pärast välja ja enam ei käivitu aga kütet tuleb peale säde on hea.. Milles võib olla viga?
    Teine probleem ka veel. ET ei vea mootorit kiirelt ringi.. Peal on auto aku (täiesti täis), lisaks on veel akulaadia ka järgi aga veab mootrit ringi nagu oleks aku tühi.. Raami ja mootori vahel on mass ja lisasin veel ühe lisa massi aga ei midagi. Milles või kus võib olla viga?
    ROLLERIKS ON 4T HIINAKAS.

Ette Tänades!
    Neos16

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Täpselt samad jamad mis minulgi, kuigi mul veits suurem silinder.
    1) Kas ta sul gaasiga jamades ka ei jää tööle?
    2) Kui küünal on maha võetud, kas siis ajab starter mootorit ilusti ringi?
    Ma arvan, et viga on külmas õhus.

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Gaasiga kui mängin siis ei vea mootorit absull ringi siis nagu aku nii kottis kui võimalik.
    Kui küünla maha võtan siis veab mootorit nagu loom 8)
    Ma ise kaldun arvama jah et viga külmas õhus.. Pole sooja garaget ka kus hoida rollerit.. :roll:
    Eile alles viisin mootori välja et proovida enne oli mootor toas (kui kokku lappasin) 8)

4. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    klapid õieti ?

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    jep

6. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    präg suht külmad ilmad ikkagi , mu 4t ka ei taha pr2g tööle minna , + sul võib veel mingi viga olla (karpas vn) :roll:

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ilmad jah suht külmad aga karpas ei tohiks ka nagu viga olla sest sai puhastatud ja värki aga vaakum klapp on p....s sest küte jookseb lihtsalt karpasse..
    Selle vahetan homme välja ja vaatab edasi mis teeb.

8. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    karpa võib sul puha olla , aga kas ta timmis ?

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Vaakumklapp ei mõjuta midagi kuni vabalt peale jookseb, ujuk blokeerib üleliigse ära.
    Kas külmade ilmade tõttu, või mingi muu viga.
    Kui laksu ära teeb, siis peksab kütet summutisse, ning mingi hetk käib korralik plahvatus silindris ära ning süütab kütte summutis põlema.
    Lisaõhku mootor ei või saada kusagilt?

10. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kindlasti mitte ei saa lisaõhku sest kuumakindlat silikoni sai pandud kuhu oli tarvis.

11. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    tihendid uued sai ilusti pandud , ja kas õieti ?

12. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kle ega ma esimest korda hiinakat ei lammuta ja kokku ei pane.. 8) Vot oleks 2T roller siis jääks nati jänni kuna pole nendega tegelenud eriti.

13. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    100% on viga külmas õhus. Endal täpselt sama lugu.
    Eelmine aasta oli mul üks teine hiinakas, mis ei tahtnud ka kerge miinus kraadiga tööle minna.
    Tuleb üks kuu aega oodata, siis märts käes ka. Siis juba sula ilmad ja läheb ikka tööle.
    Aga üks võimalus muidugi on, kui lased õhupuhastisse seda aerosool eetrit vms. Siis peaks minema.

14. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    ega ta ikka ei lähe küll selle eetriga ka, sest auto aku ja aku laadja ei jõua mootorit nii kiirelt ringi vedada kui tarvis.

15. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Sul kick-i pole?

16. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Lisaksin nüüd seda, et võtsin küünla maha ja proovisin siis käijata mootorit aga enam ei vedanud mootorit kiiresti ringi nagu peaks isegi mitte siis kui auto akul oli veel akulaadija ka järgi. Mis jama olla võib?

17. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mul ka nii.
    Aga vii roller kui võimalik kuhugi ruumi sisse, kus on soe. Nt. sauna vms.
    Siis proovi uuesti.

18. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    kle , kas sul starter ei ole l2bi ve ?

19. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ei ole.. Sest starter veab ringi aga lihtsalt vaevaliselt.

20. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Täna on päikesekäes päris soe. Aja roller välja päikesekätte, proovi mis teeb.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte