Palun aidake f-acti timmi saada

Discussion in 'Help!' started by hannesolen, Juuli 12, 2011.

1. hannesolen

hannesolen New Member

121
    0
    0
    Tere
    Oman siis keeway f-acti ning olen sinna väikse listi teinud kuid tahaks selle ilusti timmi saada. Kui võimalik ss isegi taga pilliks teha. List on järgmine:

silku:Airsal t6 racing 70cc
    karpa:TNT 19mm
    variaator:malossi multivar (4g,5.6g,6g,7.7g)
    sidur:malossi fly (punased sidurivedrud) (survekas malossi valge ja twh punane)
    vänt:dopler endurance
    sumpa:gianelli nrx
    mingine twh sport cdi
    Malossi x-kevlar rihm

Ühesõnaga praegu on peal valge survekas. Proovisin 4g rulle(alguse mineku moment on mõnus, ja äkiline kuid edasine kiirendus nagu mingi freedo neljal, samuti proovisin 6g rulle ning,7.7g rulle kuid need nii rasked et minek muutub uimaseks ja 30-40 pealt vajuvad pöörded alla ning siis hakkavad taas tõusma. Hetkel on peal 5.6 g rullid. Nendega ma üritasin Enamvähem siukest keskmist kompromissi leida mineku ning tipu vahel kuid mineku puhul jäävad need vist ikkagi liiga raskeks kuna sellist äkilisust et kui seistes kohe gaasi annad ss rebiks istmesse ei ole vaid kogub paar sekundit pöördeid ulub natuke vario kaane alt ning alles siis rebib.
    twh punase survekaga proovisin samu asju kuid tulemus oli sama kui mitte veel halvem. ( samas ei oska selle firma kvaliteedi ning vedru tugevuse kohta midagi öelda )
    Nüüd mul on mõttes 3 varianti mida teha, kas: sidurivedrud sinised , kas 4.5g rullid või prooviks hoopis punast või kollast malossi survekat (ei oska öelda kumb õigem oleks)

Tänades

2. hannesolen

hannesolen New Member

121
    0
    0
    tõesti keegi ei oska aidata ?

3. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kui tahad et kohe kui gaasi keerad masin liiguks, pane stock vedrud tagasi.

4. antttu

antttu New Member

288
    0
    0

mis sa oled mingi idioot w? Poiss palub abi timmimisel ja sa räägid mingist gaasi keeramisest ja stock vedrutest.

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Loe tekst läbi ja mine hari end natuke, enne kui siia mögisema tuled.

Jaga seda lehte