MHR liiga kõva. Midagi natuke nõrgemat, ise olen vaadanud kas Airsal t6 või Hebo Manston Replica. Aga Airsalil pidi vist palju praaki olema ja sitt kolb.
Kui igal sõidul täiegaasiga ainult lased siis 2000 ja kohvi . Keegi pole meist ennustaja, kõik tuleb omal nahal ära kogeda, kahe rõngaga silindrid üldjuhul vastupidavamad .
Ega ma täpselt nüüd küsi kaua ta kestab. Umbes saab ikka öelda, et mis vahemikus! Peenestama ka väga ei hakka.
Aga rääkige sellest replicast. Ma varsti ostan endale replica 70cc ning siis vaja ka sumpsi. ET kas siis shot oleks hea?
Harrix mõtles vist Hebo Manston Replicat. Aga igaljuhul, rääkige siis kaua umbes Airsal T6 vastu peab?
Mingi lohh oled aeroks v. Ma ei ole küsinud mingit täpset arvu vaid umbes, palju saab sõita kui ei peenesta koguaeg ja hooldan normaalselt. Rahune maha.
Ma isiklikult valiks Hebo Manston Replica , Minu meelest Malossi asjad nii üle hinnatud eriti sumpad , see selleks ,aga kui sa siin räägid ,et hooldad normaalselt ,mida sa sellega silmas pead ?
Põhimõtteliselt ei oska ma öelda, mida ma sellega silmas pean. Ilmselt seda, et ei pedereeri midagi, laod masina ilust kokku ajad timmi ning sõidad normaalselt vähese peenestamisega. Igaljuhul see selleks. Silmapiirile sattnud uus silinder, milleks Metrakit Handmade 70cc. Tegemist peaks olema malm silkuga, seega peaks natuke kauem vastu pidama.?
Polini Corsa hea vastupidav malm silinder ja arendab hp-sid kh mõnuga ,aga ei tea kuida see shotiga töötab ,pead mõne targemaga rääkima sellest.
Otsin rohkem sellist vastupidavat, kuid samas peaks ka võimsust olema. Ühe rõngalist kohe kindlasti ei taha. Tahaks rohkem teada just Metrakit Handmade 70 cc. Kuidas liikuvus on võrreldes teistega (Malossi Sport nt) ning kaua UMBES vastu peab?