Kuna foorumisse on tekkinud päris palju käikudega masinaid ning mõni on siiani stock. Siis võiksid foorumikaaslased oma setupid siia kirja panna ja kirjutada mis tulemuse setup või mingi jupp andis. Eesmärgiks on tekitada ka stock mootoriga sõitjatele tuunimis isu ning ka teadmised mida saavad kõik omandada. Kirjutage ka masina mark ja mudel. Endal hetkel Keeway X-ray KÕIK stock Tipp on 76km/h ja siis jääb midagi piirama, hetkel ei teagi mis.
endal motorhispania furia, peal on turbokit lacada sportsumpa, 17,5 karpa ja sportsüüde, tippu on ~85 gpsi, aga ees on ka ainult 11 hammast.
Yamaha dt50r 2002 Originaalis oli tippu 76-80 gps-i ja kiirendus samalaadne stock sr-ga. Uue set-up-ga mis hetkeseisuga veel peal on on kiirendus sama mis Aprilia sr 50 streedil Stage 6 sport pro 70cc silindrikomplekti ja yasuni R sumpaga, lõpu poole jääb maha. 50neste rollerite lupsimine pole probleem Praeguse hammakate set-ga on tippkiirus 95-100gpsi. Set up: Silinder: stock - 49cc Kolb: stock Väntvõll: stock Karburaator: stock - 14.12mm dellorto Düüs: 65 Ülekanne: 12 / 62 Väljalase: Metrakit Thrower Mootoripoolest on hetkel ainult Metrakit Thrower sumpa, mis andis kõvasti juurde. Soovitan väga ja odavaim sportsumpa, mis ma leidsin ka enda masinale, 2142.- mopshop-st.
Yamaha DT 50-R 2006 Stock mootor, 100 düüs, kõik piirajad eemaldatud, stock sumpa Tipp kiirus 95 GPSi ja kiirendas 50nesed rollerid ilusti ära.
Derbi Senda R DrD Racing 2006 Silinder: stock Kolb: Malossi MHR Väntvõll: stock Karpa: stock 14mm Dell' Orto Düüs: 90 Sumpa: stock Ülekanne 13/53 Vana kolviga läks tippu ainult 75 kmh sirge tee peal, uuega pole jõudnud proovida. Tuunitud rolludelt sain nagunii omatud nii kiirenduses kui ka tippkiiruses Mingit tuunimis isu te minus ei äratanud, sest nagunii veel rohkem STOCK 125cc peale üle :lol:
Hmm. Miks ma leian siis tutika Aprilia SX50 mootori pealt Derbi kirju.. hmmm Minarelli AM6 on suht kõikidel normaalsetel 2taktilistel 50-stel 6käigulistel masinatel. Isegi keewaydel jms
keewaydel pole päris minarelli vaid koopia, ja essiksidel ning muudel jalgratastel on derbimootor, vanematel ap-del oli küll am6. aga nagu öeldud siis noorhärradele nagunii kõik käigukad am6-ed, ma ei näe üldse mõtet miks ma siin midagi seletan, nagunii ei saa keegi munnigi aru või ei taha saada.