Parimad silindrid yasuni c21`ga

Discussion in 'Tuuning' started by MMA, Jun 29, 2011.

1. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    Noni kutid, olen uue silindri otsingul ja ei taha summutit vahetama hakata, sest see üks kallimaid asju jne aga jah soovitused ja ka mingi näide palju välja on käranud v mingit sobitused kuskilt oleks tänulik!

et mis silkud sobiks kokku c21`ga !

2. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    noni üks valikutest stage6 R/T mis kõigeparema hinnaga ka praegu .. :roll:

3. kert

kert Member

772
    0
    16
    Minuarust c21 üks populaarsemaid summpasid üldse high endidel. Paljudel on need evodel, pro racil, MHR Team, MHR 7T, Crossil ja Speedil, nii palju kui uurinud olen välismaalt jne. Ma arvan, et kui sebid sinna mingi high end silku, siis see rebib ikka reaalselt. Stage6 RT kuskilt leidsin kunagi dyno graafikut, RT oli veits porditud, c21 sai mingi 23,x hp minu mäletamistmööda ning RT koos roostiga sai 25,7 kindlalt ja tagarattast. Niiet ma ei tea, ma sebiks sinna mingi asisema silindri vahele.

4. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    no praegu all mhr racing porditud minupoolt ja töötab normilt, vägagi aga ära harjunud juba aga jah kui tuleb siis R/T sest odavam kui team 2 ja uuenduslikum tehnoloogia ka!

5. kert

kert Member

772
    0
    16
    Malossi on jah nagu ajast maha jäänud vms. RT peaks olema nüüd parim/üks parimaid 70cc mis saadaval+ RT oli esimene silinder, millega sõideti dragis alla 6 sek (vahemaad ei mäleta, kuid RT parandas kõvasti aegu). Ma arvan, et Polini EVO-d peakisd ka nüüd ikka päris käredad olema, EVO 3 aj 4 peaks ju nüüd uuesti sillatud pordiga olema.

Jaga seda lehte