Peale 1-2km läbimist seisma jäädes kaob rolleril jõud

Discussion in 'Help!' started by leraak, Apr 15, 2012.

1. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Masinaks on siis hiinakas rex 50. Peale 1-2 km sõitu seisma jäädes läheb roller koha pealt väga aeglaselt minema, kui umbes 30km/h uuesti sisse saan siis tuleb jõud jälle tagasi. Uuesti seisma jäädes sama asi, vahepeal aitab see kui tõstan taga ratta õhku ja hoian paar sekundit gaasi põhjas ja siis lasen rattal ise seisma jääda.Äkki oskab keegi öelda milles asi võib olla, eelmine suvi seda jama polnud.

2. s2nna

s2nna Member

224
    0
    16
    kontrolli reduktori õlitaset.

3. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    vabandust et pole siiani vastand kuid ei usu eriti et asi saab olla reduktoris. roller ei lähe lihtsalt pöördesse. Äkki oskab keegi veel midagi pakkuda milles asi võiks olla.

4. STAGE666

STAGE666 New Member

11
    0
    0
    võibolla on asi et saab liiga palju bensiini peale, mul on endal suhtselt sama jama aga ma ei saa põhimõtteliselt ültse sõita .

5. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Pigem tundub nagu saaks natuke vähe peale ,aga käima läheb poolest löögist.

6. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Pakkuge võimalusi milles asi võib olla.

7. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Tekkis selline küsimus, et kas asi võib olla siduris?

8. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Võib olla kui sidur tugevalt libiseb. Võta variokaas maha ja viska pilk sisse, sidurikell peaks sinine olema kuumast juba ammu.

9. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Võtsin maha ja panin aku pealt tööle sinist ei tundunud seal midagi olevat aga kui kohapeal peal istusin ja kaasi andsin siis nagu libises ,kui taga ratta õhku tõstsin siis oli kõik korras sidur ei libisenud.

10. Z0ne

6,380
    1
    38
    Sidur ei kannata siis koormust, kuumaga hakkab siia veel hullemini libisema.

11. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    (Loll küsimus), kas siis peab ostma uue siduri või ainult vedrud?

12. jott

jott New Member

1,489
    0
    0
    No vaata sidurile peale! Kas on klotsi veel küllaga või päris siled. Remondijuhendis on miinimum kattematerjali paksus ära toodud.

13. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Loodan et leidsin vea ules, nimelt oli üks rull katki läinud ja seega segas teistel liikumist, kõik ülejäänud rullid olid ühe kohapealt ära kulunud. Nüüd tuleb osta uued rullid ,äkki keegi oskab soovitada mingeid rulle.

14. Z0ne

6,380
    1
    38
    16x13 6.5g peaks neil originaalis olema, seega pane samasugused uued.

15. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Aga kui ma panen vähe kergemad kas siis läheb kohapealt paremini minema ja max kiirus on väiksem?

16. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Kas panna sama rasked rullid või vähe kergemad(raskemad)?

17. Z0ne

6,380
    1
    38
    Võid panna natuke kergemad, kuigi mina jätaks vast samad.

18. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Aga kui palju kergemad? Ja miks samad?

19. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    NII ostsin uued rulli ,panin peale nüüd liigub normaalsemalt edasi aga kohapealt minekut ei ole kuna sidur vist libiseb.Äkki on kellegil pakkuda sidurit mis sobib rex 50-le.

20. leraak

leraak New Member

56
    0
    0
    Twkkis küsimus kui paks peab siduri klots olema, mul on umbes 2 mm ja veel see ka et kas klots peab olema kare/krobeline mul täiesti sile nagu raud?

Jaga seda lehte