Pendiks nöögib

Discussion in 'Help!' started by Ylari565, Nov 20, 2013.

1. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Tere!

Mure selline, et jahedama ja ka niiskema ilmaga ei taha starter kohe mootorit ringi vedada, natukese jebimise peale saab vedama. Soojema, kuivema ilmaga selline nähtus puudub. On teoreetiliselt mingi võimalus, et pendiksi ümber olev määre läheb külmaga liialt paksuks vms? On keegi äkki sellise asjaga kokku puutunud?

2. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    pigem starteri ühendused nöögivad,võta starter pulkadeks ,puhasta ära.
    lihtsam kickist tööle panna ju,mis sellest starterist ikka piinata. 8)

3. Ylari565

Ylari565 New Member

119
    0
    0
    Starter ise käivitub igast asendist, ainult et mootorit ei hakka kohe igakord vedama.( laseb tühja) Täna -2 kraadiga võttis jälle kohe taha ja käivitus probleemideta, kuid üldjuhul jaheda ilmaga kipub nöökima. Aku probleemi välistan kindlasti.

4. carl1452

carl1452 Active Member

1,066
    0
    36
    pendiks ära puhastada kas brake cleaneriga või puhta benaga ja mingi vedelam määre peale. arvatavasti läheb see määre liiga paksuks mis hetkel on ja ei viska kohe välja pendiksit kuna külma juba suht palju väljas.

5. rasmus99

rasmus99 Member

654
    0
    16
    mingit suvakat määret sinna väga panna ei tasu sest kuumusega läheb vedelaks ja võib sul rihma vahele sattud -rihm hakkab libisema.kindlasti müüakse ka spetsiaalseid kuumust kannatavaid määrdeid kuid täpsemalt ei oska rääkida. :roll:

6. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Kui otsid seda pendiksit hiinakale siis mina sain uue näiteks 17 EUR iga. Algul aga jah proovi puhtaks teha ja siis määret vahele. See 17 euri pole ju palju...

7. getosmurf

getosmurf Member

810
    0
    16
    Mul päris mitu china pendiksit üle.PSi kui soov.

8. spirit

spirit Member

337
    0
    16
    Kui pendiks nöögib, siis pikas perspektiivis aitab ainult vahetus. Kahjuks pole muud parandusviisi leidnud.

9. olenjaa1-

olenjaa1- New Member

100
    0
    0
    ma ise soovitaks sul niiske ilmaga üldse mitte sõita :| kukud veel või midagi , poja :lol:

Jaga seda lehte