Pets15-ne, Keeway Fact, 2009(LUKKU)

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by pets15, Jan 6, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Mõtlesin et teen ka oma rollerist teema. Ütlen kohe ära et see teema on ainult minu jaoks. Nii et pole mõttet siia targutama tulla kui rullnokk ma siis olen või ei ole.

Masina tõin koju märtsis või aprillis täpselt ei mäletagi. Ostsin siis Tartust tööristakeskusest. Maksin 15 kilo masina eest. Proovisõitu tehes oli üllatus suur kuna ootasin enamat sellelt rollerilt.
    Olin sõitnud 200 300 kilomeetrit kui sain aru et aku on pask mis pask :D Viisin garantiisse ja sain uue aku siis. Aga jällegi ilmnes probleem 1000 kilomeetri juures. Reduktor kolises ja kõrises imelikult. Viisin siis uuesti garantiisse ja vahetati reduktor välja.
    Nüüdseks olen sõitnud 8100 kilomeetrit muretult. Seisma pole minuga masin kuskil jäänud aga sõber pidi masinat 15 kilomeetrit lükkama kuna jäi seisma ja enam käima ei läinud :lol: Koju tulles laadisin aku täis ja masin käis nagu kellavärk.
    Mingi aeg ostsin endale 500 eeguga dio ja siis vahetasin Dio Technigas sumpsi vastu. Hääled on isegi suht võimsad.
    tipp jääb kuskile 55-60 vahele. Alguses uimerdab küll päris palju aga 40 juurest hakkab normilt kiirendama.
    Plaanis on nüüd suvel vahetada reduktori laagrid ja usun et kolb ja rõngad ka.
    Hooldust olen rollerile kogu aeg ise teinud.
    Kuskilt kuulsin et stock kiiwil on 65 düüs peal :lol: Tellisin siis mina endale 78 düüsi ja tahtsin peale panna. Muidugi Kiiwi sai liiga palju peale ja panin 50 düüsi tagasi.
    Vana paagikork hakkas ka jupsima nii et ostsin uue. Bensukulu on ka ikka küllaltki mõistlik. Mitte nüüd talvel aga suvel saab ikka 3 liitrit sajale hakkama.
    Plaan oli masin 70cc teha aga see plaaniks jääbki.
    Kui arvele võtt tuleb siis arvan et ei hakka seda arvele võtma. Usun et ei tasu ära

Pilte ka siis :p
    Sumpsilt lihvisime rooste maha ja panime uue värvikihi.

KÕIK SÕIMAMISED LASEN KUSTUTADA!

Nüüd on olemas 60-ne düüs, vaja peale panna.

2. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Re: Pets15-ne, Keeway Fact, 2009

40 juurest kerima hakkab ja tip 50 , sis päris hea tulemus ju :p

3. marx234

marx234 Member

878
    0
    16

muidu väga hästi säilind võrr EDU TUUNIMISEL:):)

4. Twostep

Twostep New Member

595
    0
    0

jou rullnokk, sul on äge võrr !

5. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Tänud. Esimene roller mis mul oli Freedo 1 tolle suutsin nädala ajaga ära lõhkuda :D aga nüüd kogemusi rohkem ja hoian seda väga :)

6. purexpure

purexpure Member

469
    0
    16

Sumspi värvisid ahjuvärviga? Püsib hästi peal?

7. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Ei. Mingi emailvärv oli. Sõber leidis kapist. Kannatab kuuma küll. Algul paar päeva lasin ainult natukese kuumaks ja siis edasi sõitsin juba paar tundi ja nüüd on ilusti värv kivistunud ja ei kooru.

8. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0

kena keeway on sul:p
    midagi välimusega ei võta ette(undertail jms.)??:)
    aga edu ja muretuid kilomeetreid sulle:)

9. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

No hetkel 8150 km sõitnud ja muretult :) Olen mõelnud undertailile aga eriti ei taha seda panna. Vahel maal tuleb tuju kuskile pori sisse rallima minna siis ilma porikata jama.
    Nüüd varsti pean uue rihma ostma. Eks iga hetk võib ka rihm minna.

10. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0

underi väga suur viga ongi see et viskab täiega igast ##### üles:D kohuaeg on mul selg millegagi koos kui ma enda omaga sõidan:D:D

11. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Jah underiga jääks ikka vägagi ilus aga kuna mul krosseri ostmis võimalust ei ole siis ei hakka seda underit panema. Ausalt õeldes meeldib mulle väga stock välimus. Mootori poole pealt tahaks isegi veel miskit teha :)
    Lähimal ajal vaja silencerile uus tihend teha. Ajab tossu välja

12. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0

78 dyys siis hufiltrist tuleb kummijulla v2lja t6mmata, ma sain next-r iga sellest spido j2rgi mph märgi keskele ja yle ka veel.

13. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Kas keegi ei soovi vahetada Technigas next r sumpsi Gianelli reverse vastu ?
    Võin ka mingil määral kompi maksta või miskit juurde anda.

14. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0

pane bemmi märk kah ette ikka :p

15. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Tegid nalja we ?

Nii muideks täna võtsin sumpsi maha ja hakkan vaikselt lihvima. See meie spetsiaalne "kuumakindel" värv otsustas maha sulada :lol: :lol: :lol: Kui ilusti läikima löödud ja kriime enam pole siis viin asjatundja juurde värvimisse.

16. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
  17. kevxx123

kevxx123 Bännitud Bännitud

1,192
    0
    0

no ütleme nii et on küll naljakas tooge bemm ette, aga sul endal polnud mõistust kui video tehti v?

18. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0

Sa mine mõlise kuskil mujal. Polnud siis polnud

Kuna peale mõlisemise muud siin teemas ei tehta, siis lasen teema kinni panna.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte