Re: speedfight 3 appi siukest koletist kll ei ostaks vabandust v2ga kui kellegile meeldib aga see t6esti kohutav mulle v2ga meeldib sp2 aga nu see kll ple ilus pakun et seda ei hakata palju ostma ja selle hind langeb v2ga mingi 10 000.- peale ning eriti ei usu et selle mootor on kah hea
Re: speedfight 3 Mulle ei meeldi esi- ja tagatuli.Kuidagi liiga suured on aga muidu täitsa normaalne kuid speedfight 2 on ilusam
Re: speedfight 3 Sorry, aga mulle küll meeldib julmalt, oleks raha siis ostaks küll uue, erineks ka teistest Ainuke asi mis mulle silma jäi oli liiga terav esi ots ja tagatuli, muu oli kena Aga muidu vist võtaks ka uuena SP2-kahe!
Re: speedfight 3 ei tea ei meeldi eriti.Meenutab kergelt keeway matrix spordi välimust.Sellest sadulast ma ka aru ei saa :roll: ning noh see on norm et kohe stockis kõllid on ning taguamort on ka vst hea muu ei meeldi :/
Re: speedfight 3 ega see lihtsalt näituse pärast pandud et näha milline sadula alt on ... vaata teisel näha et iste on ikka olemas ... tegelt algul vaatasin et jube peldik aga kui rahulikult uuesti vaatata siis päris kena ja omapärane ... ostaks ennem ikka SP3 kui SP1 või 2 ...
Re: speedfight 3 veljed ja muusika süsteem on ainuke hea asi sellel, esi ots on liiga terav :roll: endale küll ei ostaks