Tere! aprilia sr50r 2007a piaggio lc olemas juba; karpa 17,5mm silinder tellitud uus mhr replica 70cc summps doppler s3r on vajalik abi vantvolli otsimisega et millist soovitate ? hind kuni 130euri naruku norm voj pask ? top racing ? motoforce ? laagrid c3 voj c4 ? mida oleks vaja veel juurde osta? aidake palun.
No kogu raha juurde ja jäta need vändad küll nimistust välja .Ise kasutasin Athena oma ja toimetas ilust.Laagrid kindlasti skf polumeerid .Summuti ja karp jäävad samuti lahjaks kuna täit matsu sa nendega kätte ei saa.
Idiootsus osta nii lahja silindriga sellist vänta. Sobib ka väga hästi mõni Top racing täiskuu väntvõll, või RMS Racing, Motoforce Racing, Motoforce Evolution või taoline väntvõll.
Idiootsus? Mis mõttes idiootsus? Ilmselgelt sobivad ka muud väntvõllid, kuid kui nvn osta korraliku hinnaga asja, siis miks mitte pisut juurde koguda ja osta kõrge kvaliteediga detail?
Täpselt nii, milleks maksta nime eest kümneid eurosid rohkem, kui nagunii sellise silindriga ei pane väntvõlli tugevust proovilegi.
Ja ,kui mingi hetk avastad ,et jama silinder paneks veel parema siis ostad jälle uue vända .Mul on remondis käinud paar masinat millel peal RMS Racing, Motoforce Racing Mingi hetk on otsustatud ,tugevam silinder panna ja kepsu laagritel alumistel õrnad loksud sees .Sellest piisab,et kogu värk piiksu läheb.Siiani ei ole muresid olnud stage 6malossi athena .Juhul,kui tõesti ei pane tulevikus särtsakamat silindrit peale võib ju lappida sellise vända otsa ehk miskit.Hindadega saab alati kaupmehega rääkida mingi prossa alla.Kunagi ,kui enda roxile otsisin võlli ja peale panin airsali siis vaatasin ka naraku oma aga ei riskinud mina seda korea või kurat teab kelle riigi junni masinase toppida ja kuna kaupmees tegi hea pakkumise athena peale ja vahe oli 50ne euri kandis otsustasin athena kasuks ja on ilusti kestnud ja toimetanud.Selle kohta on hea ütlemine ; ei ole nii rikas ,et osta mitu korda odavat asja ;.
niipalju kui ma saksa foorumites ringi olen käinud siis pannakse racing mk2'le motoforce evolution vänavõlli mis on väga ilusti vastu pidanud, kõik oleneb kuidas omanik enda mootorist hoolitseb