Piaggio NRG mc3 või Yamaha Aerox? niii,et kumb neist siis sõiduomaduste mugavuse,kiirenduse ja tippkiiruse poolest parem on? või ültse kumba oleks rohkem mõtet osta!?
Mölemaga on sigahea söita - Aerox siiski vähegi pikemale söitjale suht ebamugav (lenks käib vastu pölvi). Mootori poolest on mölemale lugematu hulk osi saadaval.
nrg on parem sest aeroxil on stockis väga väike karpa (nrgl 17,5mm) aga eks bena võtab suht palju nrg. mõlemad masinad on väga head aga soovitan nrgd
Aeroxeid on si*aks ,aga nrg-d vähe sellessuhetes ,et erineksid teistest ,kui sul ooleks NRG . Aga ise võtaks vist ikka Aeroxi . Raske valik minuarust mõlemad kenad,kiired,mugavad ning kindlasti vastupidavad!
piaggio kindlasti hea,aga üks suur miinus on esiots täpsemalt amordid põhimõtteliselt seal polegi amorte vaid vedrudega torud üksteise sees. samu amorte kasutavad veel Derbi Gilera
Osta piaggio , muidu varsti ainult apriliad ja yamahad sõidavadki ringi :roll: Ise ei tea piaggiost midagi aga no räägitakse tavaliselt head sellest masinast. Ise oman aeroxit ja võin öelda ,et ega sellel ka midagi viga pole.Ise olen väga rahul nii mugavusega kui ka kiirenduse ja tipuga. Ainuke miinus on aeroxil minuarust see ,et kahekesi ei taha kohalt eriti hästi minema minna :lol: aga no muidu sõidab kahekesi ka väga hästi. Kuna piaggiol karpa suurem siis ilmselt jõudu ka rohkem kui aeroxil. Nii ,et võta piaggio ! 8)
võtaks Piaggio . NRG on väga mugav roller , tal on kena spidokas ja välimus ka kena sportlik . liigub ka juba stockis suht hästi ja hääled ka head . vedrustus ja kõik tundub t-top , olen sõitnud mõlemaga , nii aeroxiga kui NRg´ga ja soovitaks igaljuhul ennem NRG nende kahe valikul , kuigi ega aerox nii halb ka pole , aga tal pole lihtsalt häid sõiduomadusi .
selle teema põhjal järeldan et CPI-d on siis paremad kui aeroxid sest cpi-del on suurem karpa(16mm) kui aeroxitel(12mm)? :roll: :lol:
Ma ei tea ise küll sellepärast ostmata ei jätaks et teistel ka, vaadates palju apriliaid ntx vms on. Aeroxil saad enamväehm kõik omamaitsejärgi teha, palju/odavad tuuningjupid ja astub kah ilusti.
Siin soovitavad sinule need inimesed kellel on nrg soovitavad nrg-d nendel kelle aerox need soovitavad aeroxid .. karpa v6id ju uue panna aeroxile , see suht pohh .. ma võtaks aeroxi kuigi nrg ka superhea niiet , see on suht selline otsust et vaata välimust .. mis sulle rohkem meeldib .. nad enamvähem samahead
Naised saunas rääkisid? Mõlemad väga head masinad. Otsusta pigem kumb sulle välimuselt rohkem meeldib, sest masinad suht võrdsed. VÕI mine käi poodisdes ja istu peal neil ja tunneta persega kumb rohkem istub.