piaggio zip tuunimine

Discussion in 'Tuuning' started by RoosaTyraa, Mai 27, 2010.

1. RoosaTyraa

RoosaTyraa New Member

72
    0
    0
    tere,
    et oleks veits abi vaja:S endal on selline isend http://www.upload.ee/image/600502/Foto0031_1_
    oleks vaja talle raudselt uut silkut ja kolbe, ning ka sisselaske kolektorit(kumm mõranenud).
    plaanis siis teha noka pilliks, aga ei tahaks palju investeerida hetgel ei ole võimalik lihtsalt.
    seega ma paluks teie abi heade setidega. pole mootorit eriti uurinud, eelmisel omanikul jooksis kolb kotti õli voolik sõlme tõttu. seega tahaks uut silkut ja värke osta, soovitage. niipalju kui ma uurinud on polini silinder dellorto vms karpa praegu peal...
    MA LOODAN TEIE ABILE :roll:

2. RoosaTyraa

RoosaTyraa New Member

72
    0
    0
    kas siis tõesti ei leidu siin abilisi? :roll:

3. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    Räägi, kui palju sa saad masinasse üldse investeerida?
    Kui tahad midagi võimsamat, peab variaatoris ka setingut muutma.. ja sinna läheb ka raha.
    Kirjuta mis raha eest teha tahad, siis räägime edasi;)

4. RoosaTyraa

RoosaTyraa New Member

72
    0
    0
    aam üle 5000 kindlasti mitte, tahaks nagu saada sootsalt:D siis ei pea raha nii kaua koguma. xD

5. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    no kasutatud sumbuti saaksid juba 1500kr eest kindlasti kätte. see annaks kõvasti jõudu. Tutika 70cc silindri ka 1500kr umbes.
    sinna lisanduks 500kr eest rullikud, düüs, vedrud jne.
    Karpa v6iks ka 17.5mm panna, kui ei ole veel.:)
    Selle raha eest liigub masin ikka suht kenasti..
    Üle peab kontrollima muidugi v2nda laagrid.. kui masina palju s6itnud.. siis peaks uued laagrid ka panema.

6. RoosaTyraa

RoosaTyraa New Member

72
    0
    0
    tegelt ma ei tea kust oma zipile juppe osta, ja miss firma omasid:( kas sa saaks olla lahke ja vaadata mõned lingid või värgid kust saaks tellida vms.
    mootoreid ma jagan, aga tuuning juppe rolleritele ei tea eriti:D, sellele ala võhik veel...

7. RoosaTyraa

RoosaTyraa New Member

72
    0
    0
    keegi veel räägib mulle midagi? :roll:

8. audikas

audikas Member

215
    0
    16

Jaga seda lehte