nii äkki keegi oskab kuidas ühendada ? tavalise sain korda aga nüüd vaja piduri tuli ühendada igatahes tagumise piduri lingi juurest mingid juhtmed tulevad aga kuhu ma nad edasi pean vedama ? äkki keegi seletaks või teeks skeemi või midagi ? suured tänud ette juba ära .
mul tuleb tagu tulest 3 klemmi , ei tea millistesse ma need panen ? ja kui ma piduri lingi juurest vean siis kas kohe tule juurde või kuhu enne ?=
Vaata järgi, võta ja pane pirnile aku taha, millstega reageerib. Kuhugi mujale pole vaja vedada, otse tulele.
kolm klemmi on sellepärast, et üks on mass ehk(-), teine on tagutuli(+) ja kolmas on pidurituli (+), sellega missuguses järjekorras nad on, pead sa ise toime tulema. Joonisel püüdsin sulle ka selgeks teha, et juhtmed, mis tulevad piduriheebli juurest, sinna ühe juhtme külge pead ühendama ühe (+) otsa ja sealt edasi teist juhet pidi viid voolu pidurituleni. Minumeelest väga lihtsalt seletatud, aga pea meeles, et otse akult selliseid asju ei ühendata, need käivad läbi süüteluku.