piduri tule ühendamine

Discussion in 'Help!' started by m6mmi18, Juuli 16, 2011.

1. m6mmi18

m6mmi18 New Member

325
    0
    0
    nii äkki keegi oskab kuidas ühendada ? tavalise sain korda aga nüüd vaja piduri tuli ühendada igatahes tagumise piduri lingi juurest mingid juhtmed tulevad aga kuhu ma nad edasi pean vedama ? äkki keegi seletaks või teeks skeemi või midagi ? suured tänud ette juba ära .

2. m6mmi18

m6mmi18 New Member

325
    0
    0
  3. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    Väga lihtne põhikooli füüsikatunni materjal on see!
    Kritseldasin kiirelt mingi joonise ka sulle.

4. m6mmi18

m6mmi18 New Member

325
    0
    0
    mul tuleb tagu tulest 3 klemmi , ei tea millistesse ma need panen ? ja kui ma piduri lingi juurest vean siis kas kohe tule juurde või kuhu enne ?=

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Vaata järgi, võta ja pane pirnile aku taha, millstega reageerib. Kuhugi mujale pole vaja vedada, otse tulele.

6. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    kolm klemmi on sellepärast, et üks on mass ehk(-), teine on tagutuli(+) ja kolmas on pidurituli (+), sellega missuguses järjekorras nad on, pead sa ise toime tulema.
    Joonisel püüdsin sulle ka selgeks teha, et juhtmed, mis tulevad piduriheebli juurest, sinna ühe juhtme külge pead ühendama ühe (+) otsa ja sealt edasi teist juhet pidi viid voolu pidurituleni.
    Minumeelest väga lihtsalt seletatud, aga pea meeles, et otse akult selliseid asju ei ühendata, need käivad läbi süüteluku.

7. m6mmi18

m6mmi18 New Member

325
    0
    0
    no ex ma üritan siis kui nüüd aega leian . ja annan teada mis välja tuli :D

Jaga seda lehte