KAS keegi siis lõpuks oskab öelda kus on Baotian BT49QT-12 ( Freedo 4 ), 139QMB/QMA PIIRAJAD ???? Siin foorumis on mitu versiooni. Küll on varikas küll CDIS.Varikas igastahes ei ole ja CDIS ka mitte. AIDAKE!!
cdi roosa juhe on freedo 1-el.freedo neljal on ka mingi juhe seal,aga kui tolle freedo 4-jal ära võtad või läbi lõikad siis enam pill ei käivitu
Palju sa sellest rollerist loodad saada? Kõige paremini saab piirajad maha kuskile teenindusse viies kus spetsialist pilli üle vaatab. Ise mingeid juhtmeid läbi lõigates ja igaltpoolt seibe eemaldades küll ei maksaks imestada kui pill enam ei käivitu.
Kindlasti viin teenindusse ja maksan selle eest rõõmsalt raha. Ennem teen ise. No ma loodan et see sitt liigub ikka paremini kui praegu ( piirajad peal )
Täpselt. Ise otsisin ka piirajaid nagu segane taga kui veel Qingqi oli. Kasutu tegevus, sõida ja tunne mõnu parem, kärab see 60 kah.
A muidu kust sa tead, et piirajad peal? Keegi ütles või oled foorumis lugenud kuidas kellegi 50cc 4 taktiline hiinakas 100 km/h välja lendab kui piirajad maha võttis?? Pmst peamised piirajad tavaliselt ongi summuti(müüakse ka eestis 4t sportsummuteid), karpa düüs(liiga väike), õhufilter ja varios seib. Kui ei aita siis jääb silindrist puudus(tuleks suurem panna). 80cc silindriga pidi päris mehiselt lippama(endal pole kogemust). 4 taktiline roller ongi selliseks rahulikuks sõiduks mõnusa mootori jõrinaga ja pealegi odav üleval pidada (mootori tuunimine vastupidiselt kallim).
endal stc kah hiinakas ja vaadatud varjosse,seal seibi ei ole ja puks ka laiemaks ei lähe, karpas pole kah seda pronks puksi seal karpa kaane küljes ja sumpa sõelte läbilöömisega kah midagi muud peale lahedama hääle midagi juurde ei saa õhufiltris on seal eespool, kust õhk sisse tuleb yks kummijulla, selle tõmbad sealt ära,see on üks piiraja ja cdi-s on kindlalt piiraja kuna mu klassivenna sugulane pani enda hiinakale 80cc malossi silku peale ja pöörded on ikka samad (ta proovis seda tahhomeetriga,kuidagi leiutas külge)
Mul oli ka hiinakas varios polnud piirajat ikka ei liikund, ja isegi kui saad liikuma ei tea kaua sul teised jupid vastu peavad ! Sellele ka m6elnud oled ?