Et siis oleks plaanis ehitada endale pisimopeed ja uurinud ka veidi *Pisimopeed ei nõua regitreemimist *Ei nõua kindlustust *Kiirus max. 25km/h *14-15 aastased peavad omama jalgratturi juhiluba *kinnirihmatud kiiver peab olema(jalgratturi kiiver) *Tuled peavad põlema jne Et nh küsiks teadjamatelt et kas ma olen õigesti aru saanud? ARKi ei pea pisimopeediga minema? Et siis teen ta lihtsalt pisimopeediks kannan jalgratturi kiivrit ja juhilubasi kaasas ja tuled värgid töötavad korrektselt et siis võin sõita lihtsalt?
Poja, kasva veel, enne kui hakkad millegi ehituse peale mõtlema. Kõigepealt õpi asju lahti võtma, siis õigesti kokku panema ja kui sul ükskord kogemusi nagu on juba, siis võid kaugemale mõelda.
Müügil on hiina poolt toodetud "võrri mootorid" mis on käimatõmmatavad vms, aga sinnul sellise riisiraketi ehitamise jaoks finantsi ja ei tule kh kui enda roosat kiivrit ja tuningut edasi müüd mitte tööle ei lähe.
ega ma pisimopeedi jaoks mingit hiina kärakat ei pea ostma Et siis oleks plaanis ehitada endale pisimopeed ja uurinud ka veidi *Pisimopeed ei nõua regitreemimist *Ei nõua kindlustust *Kiirus max. 25km/h *14-15 aastased peavad omama jalgratturi juhiluba *kinnirihmatud kiiver peab olema(jalgratturi kiiver) *Tuled peavad põlema jne Et nh küsiks teadjamatelt et kas ma olen õigesti aru saanud? ARKi ei pea pisimopeediga minema? Et siis teen ta lihtsalt pisimopeediks kannan jalgratturi kiivrit ja juhilubasi kaasas ja tuled värgid töötavad korrektselt et siis võin sõita lihtsalt? ja et sellel peab olema peegel,signaal,spido,helkurid,tuled olema?