Selline asi et plaanis panna oma ATM-ile taha stunbar. Et on keegi sellose asja paigaldusest ja ehitusest teadlik, oleks tore kui keegi aitaks.
no asi peab olema kõvasti kinnitatud raami külge keevitusega ja ma loodan, et sa mingit polditavat ei taha teha :lol: Niisiis asi on lihtne ja loogiline, bar peab olema nii pikk ja nii suure kalde all et kui masin panna bari peale siis ei tohi masina kraad ületada 90 kraadi, sest äärmisel juhul kukkuks sa maha kui üle tõmbaksid ja sellest pleks lihtsalt kasu kh Niisiis algul testid mitu cm maast on vaja, et saavutada barile sobiv kraad lõikad lati valmis ja siis ka teise ja mõõda igaks juhuks üle kindlalt ja siis võid hakkata keevitama seda raami külge ja kui need kaks keevitatud raami külge siis vaja veel panna nendele kahele veel otsa mingi sugune paksem raud, et see ei kuluks nii kiirelt Ma loodan, et said aru ja kui veel küsimusi siis ps :wink: NB: Ja võta materjal ikka mõnusalt vastupidav
kui nurk liiga suur, siis kui stuntbar vastu maad lasta pidi see hüppama hakkama. Endal kogemusi pole aga olen kuulnud seda juttu. kui ei eksi siis kasutaja JoS-l peaks sellega kogemusi olema..
Tänud teile. Algul oli küll mõte teha poltidega et saaks ära võtta ja värki, aga siis hakkasin ise kah mõtlema et nii ei saa, see ei hakka funkama, aga raami külge keevitades ei saa ma seda ära, aint relakaga maha jälle Aga vaatab mis saap.
Selleks peadki ohverdama oma pitbike raamikest Tegelikult, oled sa üldsegi kindel , et sul seda vaja on ? Stundid ? Või outlooki pärast paned ?
ei no ma juba stundin ilma ringi, aga bar-iga oleks kindlasti kindlam ja etem, ilmselt ma varun endale teise istme aluse raami osakase veel, et ühele bar taha, ja teist saad vahetada kui vaja