Terv! sai siis endale muretsetud järgmine etapp, ehk 125cc. masinaks on siis saksas toodetud SACHS. välimus on minu arust väga kena, ja hääl ei ole ka just kõige kehvem 8) tipuks sain vastu tuult ligi 110 km/h, rohkem ei hakanud jurama. veljed on mõlemad 17". pidurid on lihtsalt suurepärased, nagu supermotodel ikka. üks pilt ka siis:
Hoidsin selle masina müügikuulutusel silma peal, väga hea hinnaga väga hea masin. Oleks ise ära ostnud hiljem
nii, lisan siis veel paar pilti: mnjh, rehv ei ole just kõikse väiksem... vajuta peale, et näha http://www.upload.ee/image/582787/23052010366jjj.JPG
Ise kavatsen osta 125ccm ja teha mingid 50cc kleepised peale ja siis s6ita yks suvi 125ccm 50cc alla , ma ei tea kas 6nnestub : Eks n2is Rolleritest 2ra suht tydinenud jne... kui 50km/h piiri pead siis ei tohiks tglt probleeme ju olla .
heh, nu ei tohiks jah, AGA, mul on CPI SX, kui tead, siis see näeb välja nh, võibolla suurem kui tavalised 50cc, ja mul kuskil ühtegi kleepsu, või silku peal ka ühtegi märki polnud, et oleks 50cc, ja mul on korduvalt ähvardatud ekspertiisi võtta, et vaadata, kas on ikka 50cc... (seda on esinenud ainult haapsalus) agajh, tallinnas lihtsalt viskad mopiload ette ja sulle soovitakse head reisi! ehk siis oleneb sellest kes küsib...
No ma ei tea kuidas keilas on ausalt 6eldes Aga noh väga palju edu sulle ja tõesti masin on kena ja puhas H22l on vägahea