Polini või Malossi variaator?

Discussion in 'Tuuning' started by Rollin', Jun 21, 2008.

1. Rollin'

Rollin' New Member

3
    0
    0
    Et siis kumb variaator kas polini või malossi ?
    mootor on muidu minarelli hors.
    Scooter attackist .. linke ei saa copyda :(
    panen siis info..
    Polini:The variator transmits the power of the engine to the rear wheel while keeping the engine in an exactly defined rev-band. The POLINI variator offers the advantage of a wider range of adjustment. If correct weights are used this will increase acceleration as well as top speed. The kit is supplied with 3 different sets of weights for setting up the variator properly.Same as SpeedControl, includes a contra spring and a drive-belt. SEe on eco kit copysin algul speedcontroli ja siis lõppu eco kiti info ka et rihm ja vedru ka kaasas. et plaan oleks osta siis see eco kit.

Malossi:High quality performance variator. Roller area has been redesigned for optimum shifting characteristics, thus giving better acceleration and higher topspeed. Malossi sport variators come with a set of weights (16x13mm) and an uprated contra spring for the rear pulleys

ma mõtlen jah Malossi multivar ja Polini speed controli

2. tanel12

tanel12 Member

162
    0
    16
    Räägi täpsemalt mis variaatorid.

3. kimmo91

kimmo91 New Member

341
    0
    0
    Ma arvan et ta m6tleb speed controli ja multivari

4. kri5too

kri5too New Member

142
    0
    0
    Võin eksida aga Pesoo mootoril pidi multivar parem olema ja muudele pidi sobima just speedcontrol.

5. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Räägi, mis masin sul on?

6. Rollin'

Rollin' New Member

3
    0
    0
    mul on see..derbi vamos või mingi taoline sõjavõitja.aga attackis oli isegi juppe müügil mu risule 96nda aasta oma irw :D mingit tuuningut erilist peal pole seal neid düüsesi puuritud ja sumpat tyhjendatud kolb ja silinder ning sidur on suht heas korras ... karpa kohta ei tea midagi ja rulle kaalusime vanu need kaalusid 9.6g ma pole elusees nii raskeid rulle n2ind 50nesel :lol:
    ning rollu ei lähe üldse pöörde kah..kas keegi teab neil vanadel peldikutel on ka cdi v? :roll:

sellest tuli ka mõte uus variaator osta..et äkki läheb rohkem pöörde ja tuleb tippu kah juurde
    präegu kaldun suht polini speed controli poole kallim aga seal rihm ka kaasas

7. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Speed Control pidi kõvasti parem ja kvaliteetsem olema.
    Endal läheb ka varsti speed control tellimisse. :wink:

8. quadracer

quadracer Member

241
    0
    16
    speedcontrol annab rohkem juurde kui multivar

9. Marku

Marku New Member

21
    0
    0