Mida te soovitate osta kas Polini Super Speed (9 rullikuga) või Polini Kit Speedcontrol. Kas keegi on pannud selle 9 rullikuga rollerile peale.
kindlasti teine variant e. speed control kit super speed pidi olema slelepärast parem , et rullid ei kulu nii kiiresti . ega speed controliga siis nii kiiresti ka kulu ja super speedi on suht raske timmi saada , kuna rulle poel eriti saada kuskilt jms . mina soovitaks ikkagist siis speed control kitti ,
mis vahet seal on et kumb kulub kiiremini vaid vahe selles et kumb annab paremad tulemused.Ja mulgist saab neid rullikuid.
ei , mul ei ole R , aga mida sa mõtled , et kohe alguses spped control peal , eiei kus sa sellega :wink: peal on tavaline stock variaator .
Minu arvates erilist vahet polegi, sama hästi võid stock varika jätta, midagi märkimisväärselt kumbki minu rollerile igatahes ei andnud. Parem kogu raha silku jaoks, toores jõud, kõige mõtekam. :wink: Aga kui siiski tahad varikat, siis Speed Control, väga lihtne Eestist rulle hankida.
Võta kindlasti polini speedcontrol kit , kuna to arendab rohkem tippu ja neid 9 rulle ei leia sa ni kergelt kuskilt kui sul ntx uusi vaja..