Probleem siis selline,et alguses töötas mootor korralikult,lasin korra tagale ja tõmbasin üle(tagumine ots maad ei puudutanud,sain ennem jalad maha) ja peale seda enam mootor korralikult ei tööta,poob ja gaasi ei saa vahepeal üldse keerata,vahepeal saab väga vähe,mingi paar milli.Masinaks on Yamaha Jog Z .Mis võib viga olla? :roll:
Re: Probleem mootoriga Õlitus ei saa kohe kindlalt olla, mina pakun karburaatori või vaakumklapi viga. Mootor põletab karburaatoris oleva bensiini ära selle 25 meetriga, ning edasi ei voola piisavalt peale et mootor korralikult töötaks, ning poob kinni. Kui väga lahti midagi võtta ei taha siis testi kas vaakumklapp töötab. Bensiini ning vaakumi voolik maha, lased bensiinivooliku tühjaks(nii palju kui voolikus on, nii palju tuleb) ning imed vaakumvoolikust, kui bensiini tuleb joaga, on korras ning karburaatori viga.
Re: Probleem mootoriga Vaata veel üle benapaagi voolik et selles õhku poleks. Mul oli kunagi ka jama ei saanud tööle siis.
Re: Probleem mootoriga Seda bena kättesaamise värki olen uurinud,kaldun ise ka arvam a et karpa viga ja homme proovin uue karpaga kui kuskilt nõela saan