Probleem peale silindri vahetust !

Discussion in 'Help!' started by rokman008, Jun 20, 2011.

1. rokman008

rokman008 Member

41
    1
    8
    Tervist,

Masinaks Keeway Matrix '07.
    Roller hakkas jamama peale seda kui olin peale pannud tuttuue 50cc silkukomplekti.
    Käima läheb superhästi, pöördesse läheb hästi aga tippkiirus tuleb suure vaevaga 30 km/h .
    Vana silkuga mis oli sooni täis ning pees kolviga tuli tippu umbes 60 km/h .
    Uue silkuga olen siiamaani venitanud 70 kilti.
    Algul mõtlesin et küünla viga aga see peal uus ning asi ei paranenud.
    Karburaatoris kah viga ei ole, ära puhastatud ja timmi pandud. Bena segu ka täpne.

Kas see on normaalne ja tuleb korralikult sisse sõita või on põhjust muretsemiseks ?

Variaator on korras, rihmad, rullid on kõik vahetatud , et asi selles ei saa olla.

Ehk oskab keegi öelda mis põhjused võiks olla! :)

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Keegi tarkpea ütles et kui uue silindrikomplekti paned peab enne tühikäigul töötama tükk aega. Siis lased jahtuda ja jälle uuesti. Kui nii et paned uue peale ja kohe gaas põhja ja hakkad proovima palju välja läheb siis võib silinder liiga tihe olla ja lööb kilde välja, ja on hullem kui ennem.

3. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    to 70cc ju ? ega sa ostad tehasest rolleri ss ei lase ju kohapeal töötada vaid hakakd kohe sõitma .

4. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    puun põhjas ei tohi lasta, see mahajahtumine on suht mhri teema et 2x 15 minta ja edasi tagal
    malossi spordil on kirjas
    60-80minta not onver 6krpm and not over half throttle

5. rokman008

rokman008 Member

41
    1
    8
    Kokku ladusin siis lasin pikalt tühikäigul tiksuda.
    Esimesed 20 kilomeetrit töristasin mingi 10 km/h.

Aga täna sai sõidetud 32 kilomeetrit ja hetkel tundub et jõudu on juures ning läheb paremini edasi,
    Lükkasin korraks gaasi põhja ka ja sain nibin-nabin 40 kätte.

Mulle isiklikult tundub et siiski silku pole sisse töödanud korralikult. Mida rohkem kilomeetreid läbitud seda paremini käima hakkab. Vast ei ole viga silindris :) Arvan et 200-300 kilomeetri sõidetud saab siis hakkab asi korralikult edasi käima. ;)

6. newarvuti

newarvuti Member

106
    0
    16
    Peale silindrivahetust tulebki sissesõitu teha madalatel pööretel. Mingi 40-50 km/h sõita, mingi 800km äkki.
    Parandage mind, kellel on sellega kogemusi.

7. FFB

FFB New Member

1,392
    0
    0
    800 sissesõitu :eek: tule nüüd kahe jalaga maapeale!
    300km max huj sedagi

8. newarvuti

newarvuti Member

106
    0
    16
    sellepärast saigi mainitud, et ei tea :D
    minu rolleril oli uuest peast 1000km sissesõit, ei osanud pakkudagi :D

Jaga seda lehte