Tere,on siis selline roller nagu Tms Classic 50cc hiinakas 4 takti. Asi on selles et kui variaatori kaane peale panen siis kohe pendiks starteri juurest eemal,kui ma uuesti kaane maha võtan.Panen vario kaane külge vajutan starteri nuppu ja käib tühjalt.. Milles viga?,kas panen valesti kokku?Kui suur võib olla pendiksi loks?või ei tohi üldse olla? Ette Tänades!
Nagu aru saan siis on sul vist starteri pendiks kuiv.. Võta lahti pane õli vahele ja liiguta pendiksit.. Kunagi oli samune probleem..
Ei ole nii,jumala ilusti läheb tagasi,mul 2 pendiksit,mõlemad töötavad perfektselt,lihtsalt,kui vario kaane peale panen siis on pendiks starterist eemal,starter käib tühja ehk.
Selljuhul on sul variaatori kaane küljest see puks puudu või midagi sellist vaata kas variokaanel on seal puks.. Kui on siis kontrolli kui palju pendiks seal liigub jne..
Vario kaanel on puks olemas,starteri juures on ka puks olemas,vario kaanes loksub pendiks vähem kui starteri juures,kuigi mul oli enne see starteri juurest puks lahti,liimisin selle metalli liimiga sinna sirgelt tagasi,puks muide korralik...
Sain korda!,asi oli selles et mul oli starteril üks kruvi ära kadunud,ma lollakas ei vaadanud ültse seda,nüüd pill sõidukorras :lol: