Puhastasin rollul karbussi ära, panin kõik enda arust õieti kokku ja peale. Panin tööle ja kui panen gaasi põhja siis on nagu töötaks kohapeal, gaas täiesti maas. Ehk siis gaas ei lähe põhja. Tööle läheb ka ainult siis kui gaasi põhja panen. Tross on täiesti korras, karbussi juurest näen ka, et gaas läheb põhja. Palun aidake!
Segukruvi ei mõjuta nii hullult, et masin alla 100% gaasi ei tööta. Õhupuhasti/filter peal tagasi? Kui enne üldse oli. Ma pakun et midagi sai valesti kokku pandud. Sõbra keeway'le sai nalja pärast 145 düüs pandud, absoluutselt pöörde ei läinud, gaasi pidi ka korralikult peal hoidma et tühikäik oleks. Lõpuks vend lükkas iga valgusfoori tagant hoo sisse masinale. Ehk unustasid düüsi tagasi panemata vms?
Tere jälle, sai siis karpa lahti võetud ja kõik tundus korras, panin peale ja algul töötas kenasti, sõitsin mingi 1 km, pöörasin ringi ja kohalt ära ei vea lihtsalt. Pean hoo sisse lükkama ja siis hakkab minema. Õhupuhasti oli ka vett täis imbund, kõik kuivatasin kenasti ära ja ikka sama jama. Segukruvi keeramine ei aitand ka midagi. :|
sul koonus või stock? Sa võid nii proovida et paned stocki peale ja siis vaata kas läheb pöördesse kui ei siis pane koonus ja vaata kas läheb siis saad teada milline segu. Mul oli sama mure, öeldi et mu setiga ja stock filtriga peaks düüs olema 92. No panin peale ja sitagit ta pöördesse ei läinud, siis panin koonuse näppisin nats segukruvi ja kõik oli timm.
Nüüd on hoopis vastupidine probleem. Kui gaas maas on ja käivitan, siis lubab aga tööle ei lähe. Kui gaasi põhja panen ei luba enam. Ja avastasin sellise asja, et seal variaatori kaanes on mingi auk, kus käib 1 plastik junn ees, aga mul see kadunud. Kas see võib ka mõjutada?
Kus see automaat toores on ja milline välja näeb? Kuskilt lugesin, et automaat toores on siis kui karpast tuleb juhe välja. Mul tuleb sealt 2 juhet välja. Siis vist on automaat toores?
Must piklik julla mille otsast tuleb 2 juhet välja. Väga kergelt ära tuntav. Kui leian panen siia ka pildi.
Kui õhufilter ühe korra vett täis läks, siis läheb ta ka 2. korra. Korralda asjad nii, et filter märjaks ei saaks, siis hakkab ehk asi toimima.
Nii, sain vist automaat toorese korda, läheb tööle ilusti, algul läheb kohalt ära täiega hästi, pööran kuskil ümber ja lihtsalt kohalt ära ei vea. Lükkan hoo sisse siis hakkab minema ja liigub kenasti. Segukruvi timmisin igatmoodi,aga ei aidanud. Düüsid kõik korras jne :S Äkki on variaatori rihm kulunud? Ma ei tea milline see korralik rihm on, aga mul näeb see välja selline: http://www.upload.ee/image/1897931/IMG_3245.jpg Mis arvate, on vaja välja vahetada?
rihm on Sul korralik aga järgmine kord pane sinna mingi skaala või tikutoos kõrvale siis parem arvestada. Vaata rullid üle ehk need liiga rasked.
Lampi peale esimest kiirendust ei liigu, siis pole rullid tavaliselt(on võimalik et variaator kiilub kõrgemasse asendisse) Proovi kas segu viga - käima, automaattoore juhtmed lahti ning proovi. Kui töötab paremini siis on segu viga, kui ei siis variaatori. Rihmas asi ei ole, väga peenikese rihmaga(peenikeseks kulunud) läheb lihtsalt masin kõvasti pöörde.