Tervist härrased, probleem siis selline, et pill käima ei lähe, mingine säde on, aga vist sellest ei piisa. Miskipärast on koguaeg säde, kui süüde välja keerata, süütelukk üldse ära võtta, siis on ikka säde. Tegu on siis hiinalsega 4 taktiline freedo. Pillil on signalisatsioon ka peal, mis töötab, ma kuskilt lugesin, et kui signat peal pole, siis on süüte probleemid ? Asi on ikkagi sädemes, ostsin ka uue CDI, mis maksis 27€. Mitu päeva juba jamanud, siiamaani pole käima saanud, järsku on kellegil selline probleem olnud, et saaks aidata, vajaks abi siis :roll: Ette tänades, Kermo144
Süütelukk tagant võtta siis ongi koguaeg süüde sees. Säde jookseb massi kui süütelukk taha ühendatud ning välja keeratud.
Süütepooli juhtmed lähevad ikka õigesse kohta? Sa saad süüdet signa puldist ka lülitada? Signa jamab ehk?
Signa puldist saan rolleri käima panna ja signa sisse/välja lülitada, signa ei jama muidu. Süütepoole juhtmed on õigesti. Asi on selles, kui süüde on välja lülitatud süütelukust, siis on ikka säde, ma ei saa aru, milles asi on lihtsalt, ta ei luba ka mitte :roll:
vajuta puldil lahti lukustamis nuppu. ja siis enam ei ole, Mul samamoodi. Kui rolleri puldist tööle panna siis süütest välja ei saa suretada , võtan võtme ära ikka käib. vajutan lahtilukustamis nuppu ja sureb masin välja.
Mmm, aga ilma signata on ka säde, midagi peab olema juhmestiksu viga, millegipärast ei võta starteritki järgi nupust lülitades, otse starter töötab.. :|
Krt, tundub küll nagu signa viga. Saab aru et masin käib, annab koguaeg sädet ja starterinupu blokib ka ära vms.
Nüüd tegime vennaga uue elekrtisüsteemi, nüüd on säde koguaeg, aga käima ikka ei lähe :| , mootor peaks korras olema, kuna võtsin kõik laiali ja panin kokku tagasi, kõik tundus korras olevat..
Nonii, Hiinaka lükkasin kuskile nukka ära, nüüd Yamaha Aerox, probleem siis selline, et sädet pole, kuna süütelukul pole ühtegi juhet taga, mis juhtmed ma pean ära ühendama, et süüde sees oleks vms ? :roll:
Kindlasti. Süütelukul on kaks põhifunktsiooni - süüte maandamine kui süütelukk on VÄLJAS positsioonis, ning voolu läbilaskmine kui süütelukk on SEES positsioonis.
Toimib küll, nüüd Aerox laksu pill, ikka jõhkralt ketrab edasi minna, pole nii kiire pilliga kunagi sõitnud :lol: