tere , ostsin täna siis rullikud 5.1g ja ostsin vales mõõdus , ostsin 16x13 kuigi , peale läksid mulle väiksemad ,siis sõber leidis aeroxi rullid ( 3.6g ) panime need peale sobisid enamvähem ilusti auku , aga kiirendust ega midagi juurde ei andnud ( stockis 6.5g) ja siis sõbral olid stockis 8.0 ja ta pani 6.0g ja tõmme oli haigelt parem , aga mul ei aidanud 3.6g rullid mitte kui midagi , kas viga võib olla selles , et need ei sobi minu variaatorile? kuigi sisse läksid küll normaalselt , piiraja võtsime ka vist maha siis ( peaks olema variaatoris 0,5mm seib mille eemaldasime , kuigi tippu ei anna juurde ( võimalik , et asi võib olla selles ,et rullikud võtavad tippu maha ja kiirendust ei andnud , et oleks hea kui aitaksite , et kas ei sobi minu mootorile siis vms.
kui mõõdud samad, et ei logise seal tiira-taara seal pesades, siis õiged, aga kui siis valed. need 3,6g rullikud pigem piiravad hetkel, kui midagi juurde annavad, liti sinna kompotti punased sidurivedrud ja peaks parem olema.
aga mul on täiesti perses preagu , variaator teeb tugevamat häält , sees kõliseb ja gaasi andes sureb vahest välja, kiirendus ka. homme vahetan stock rullikuteks tagasi , kuigi stocke ei taha ma hoida , roller magab pmst , alles 17mne peal hakkab toimuma , sellepärast rullereid vajagi vahetada,