PROBLEEM / VARIAATOR JOOKSIS KOKKU.

Discussion in 'Help!' started by bimbs, Jun 25, 2010.

1. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    tere , siis hiljuti sain peale 3.6grullid , aga need kilisesid jne , et lõpuks hakkas nii jamama , et variaator läks pealt kuumaks jne , ja siis vahepeal suri välja jne , siis täna päeval , lampi käis pauk , suri välja , käima enam ei lähe , ja kick starter jooksis kokku el.starter ei tee teist häältgi , rullid nagu pooleks seal sees
    kas on võimalik et mootor jooksis kotti? või on variaator lihtsalt kinni kiilunud ja annab seda parandada?

2. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Mootor koos.

3. rraxx

rraxx New Member

193
    0
    0
    Sõbra masin:)
    Siiski loodan, et asi pole nii hull.
    Homme ehk saab selle suruõhu püssi ja saab selle värgi lahti teha ja stock rullid tagasi panna.
    Kui mootor kokku jooksis siis palju see värk tal maksma l2heks umbkaudselt?

4. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Uus silku 100% koos kolbide ja asjadega - 1000.- kuni 2000.-
    Uus väntvõll mingi 60% kindel - täpselt ei tea hinda
    Uued vända laagrid - täpselt ei tea hinda.

Kokku maximum mingi 3-5k .-
    Maksumus võib isegi suuremaks minna, kahjustused võivad varieeruda, kui joppas siis ainult uus silku ja korralik sissesõit korraliku õli ja selle seguga, sissesõit tehtud ja anna tuld! ;)

5. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    oled sa selles kindel , et mootor koos? , ma ei usu seda , variaatori pärast ei saa ju joosta mootor kotti ?

ma mõtlesin ise , et uus multivar , ta on kini kiilunud lihtsalt , sellepärast ei lähe käima, mootor peaks ikka korras olema

6. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    masin alles 700 sõitnud , aga kuna ma vhaetasin rullid ära siis enam ei kehti garantii ? kas oleks võimalik neid garantiis petta? et ma vahetraks rullid tagasi , ütlen et lampi jooksis kotti

7. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    TÜRA MOOTOR EI SAANUD KOTTI JOOSTA ; MA SAIN AINULT KUU AEGA SÕITA , eriti nuss oleks vanematele öelda.

8. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Võta variokaas maha ja vaata järgi mis diil on siis! Kui vario kremli maha krutid ja väntvõlli kuidagi keerata ei anna, on mootor perses.

Remondi maksumus ei pea olema ilmtingimata kallis (v.a. juhul kui sul alu silku):
    silku puurimine 300 + uus kolb ca 500
    väntvõll ~1200, väntvõlli laagrite komplekt max. mõni koidula.

9. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    rallijata , see esimene taldik või see ei liigu , rullikute pärast , kuna rullikud seal sees kinni kiilunud , aga kui nüüd vahetada rullida ära , ajada see variaator käima , kas võimalik et ikka siis mootor putsis?

10. biker007

biker007 New Member

281
    0
    0
    ringi peaks ikkagi käima kui keerata seda.Kui ei saa siis mootor kottis :D

11. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    nojah :S

12. adyl

adyl Member

61
    1
    6
    Vaheta rullid tagasi ja vii garantiise, äkki joppab.

13. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    ja ma mõtlesingi , aga mul õhupüstolit raske saada nüüd :S ja sihuke asi ka , et ma lõikasin CDI juhtme läbi , variaatorist nagu , kas nad võivad seda märgata garantiis? kudas seda asendada või mis vabandus öelda? võiks öelda et paugu käigus läks see juhe katki vms

14. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    aga mis võis mootori kotti jooksmise põhjustada? kas tõesti 3.6g rulle ei vea mul välja / oli vales suuruses ja see ajas kotti mootori? kuidas see saab võimalik olla.

15. antiii

antiii Member

459
    0
    16
    Sul pole mõtet üritadagi, sest vaevalt sa garantiis nad ära petad. Kui ise nii loll oled, siis poleks pidanud näppima. :oops: :p

16. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    miks ma neid siis ära ei peta? ütlen lihtsalt juhtus nii , et mina ei tea midagi , aga miks üldsegist rullide pärast juhtu sihuk asi?

17. rasmus2

rasmus2 Member

620
    0
    16
    sissesõitu tegid masinale kui ostsid selle w?

18. bimbs

bimbs New Member

131
    0
    0
    sõitsin 500 kui võtsin cdi piriaja maha , preagu 700 , palun aidake

19. raitonrait

raitonrait New Member

808
    0
    0
    pane masin tehase konditsiooni ja vii tagasi, ytle et sa ei tea midagi ja vsjoo

20. rraxx

rraxx New Member

193
    0
    0
    seda ma räägin talle koguaegggggg aga ta ei saa aru vist.
    Ytleb lihtsalt et must juhe oli lahti ja lohises vastu maad ja lõikasin ära ja vsjoooooo. Saab uue silku ja värgid.

Jaga seda lehte