Probleem variaatoriga

Discussion in 'Help!' started by RoxiYamaha, Sept 22, 2011.

1. RoxiYamaha

RoxiYamaha New Member

81
    0
    0
    Vahetasin hiljuti rolleril Yamaha Aerox R variaatori rulle ja rihma. Rullideks läks Staeg6 3,75g ja variaatori rihmaks Malossi X-Special belt, nüüd aga jama selline, et masin jookseb välja üle 100km/h aga kiirendama hakkab alles mingi 10km/h peal nii et muidu ei jaksa märja muru peal esipidureid all hoides ratastki all ringi lasta, kuigi vanade rullikute ja rihmaga tiris asfaldi peal nokka ilma pidureid kasutamatta ja ilma piduriteta ajas ka ratta all ringi asfaldi peal. Plaan on selline, et äkki ma panin rullikud valesti kuidagi sinna sisse et kas keegi saaks panna siia pildi kuidas rullikud asetsema peavad.

2. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0
    em sul mootor mingi highend ? :D 3,75 stock silkule küll suht overkill :lol:
    Ja valesti suht raske rulle panna .

3. RoxiYamaha

RoxiYamaha New Member

81
    0
    0
    eelmised rullikud olid suht algusest 3,7g malossi omad ja masin on 2003 aasta
    Ja ei ole nagu midad juhtunud

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38

Pigem mis ma arvan, et sa panid variaatoris midagi valesti kokku tagasi, näiteks panid mingi seibi teise kohta.

5. RoxiYamaha

RoxiYamaha New Member

81
    0
    0
    Tänan, Täna vaatan mis valesti tegin

6. RoxiYamaha

RoxiYamaha New Member

81
    0
    0
    muid võimalusi pole vä? Sest ma vahetasin surveka ka nüüd ära, aga ma vaatasin et mul sidurikorv suht putsis aga see ei saa vist midagi mõjutada?

7. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Peale libisemise eriti midagi.

8. masin

masin Member

414
    0
    16
    kui stock mootor, siis proovi see asi ajada barlanksi, et mingi pehmem survekas ja raskemad rullid veidi ? Kuna loogililselt asjal pole algul jõudu aga kiirus on suht suur

9. RoxiYamaha

RoxiYamaha New Member

81
    0
    0
    ta hakkab tasapisi paremaks minema, arvatavasti jah see rihma sissesõit tegematta

10. masin

masin Member

414
    0
    16
    Seljuhul jah rihm

Jaga seda lehte