Vahetasin hiljuti rolleril Yamaha Aerox R variaatori rulle ja rihma. Rullideks läks Staeg6 3,75g ja variaatori rihmaks Malossi X-Special belt, nüüd aga jama selline, et masin jookseb välja üle 100km/h aga kiirendama hakkab alles mingi 10km/h peal nii et muidu ei jaksa märja muru peal esipidureid all hoides ratastki all ringi lasta, kuigi vanade rullikute ja rihmaga tiris asfaldi peal nokka ilma pidureid kasutamatta ja ilma piduriteta ajas ka ratta all ringi asfaldi peal. Plaan on selline, et äkki ma panin rullikud valesti kuidagi sinna sisse et kas keegi saaks panna siia pildi kuidas rullikud asetsema peavad.
em sul mootor mingi highend ? 3,75 stock silkule küll suht overkill :lol: Ja valesti suht raske rulle panna .
eelmised rullikud olid suht algusest 3,7g malossi omad ja masin on 2003 aasta Ja ei ole nagu midad juhtunud
Pigem mis ma arvan, et sa panid variaatoris midagi valesti kokku tagasi, näiteks panid mingi seibi teise kohta.
muid võimalusi pole vä? Sest ma vahetasin surveka ka nüüd ära, aga ma vaatasin et mul sidurikorv suht putsis aga see ei saa vist midagi mõjutada?
kui stock mootor, siis proovi see asi ajada barlanksi, et mingi pehmem survekas ja raskemad rullid veidi ? Kuna loogililselt asjal pole algul jõudu aga kiirus on suht suur