Probleem Yamaha Jog R-ga

Discussion in 'Help!' started by matukas92, Veebr 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Tervist, Probleem Siis siuke, Alguses läheb pöördesse nagu hull. 2kesi rebib kohapealt nokka tuima näoga, hakkad sõitma siis poob korra siis tõmbab järsku taha nagu ja siis jääbki pooma ei tea nagu mis viga on ?

2. ssanja

ssanja New Member

504
    0
    0
    Ei ole kindel , aga mul oli sarnane , vahetasin siduri vedrud ära ja oli kõik korras .

3. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    mul ees rullikud Cpi originaalid peaks olema, ja düüs peaks ka suur olema kuna tollel karpal oli kunagi koonukas vahel kuigi nüüd aga originaal õhufilter.

4. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    saab äkki vähe bena peale ?

5. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    võimalik kas kütte teema , düüs on 80 sees just uurisin järgi. asi kas nõela astmes,küttes,või vario rullides muud nagu ei saagi eriti olla sest kõik muu seal on ülikorralikk.

6. ssanja

ssanja New Member

504
    0
    0
    Ma arvan , et düüsis viga või lihtsalt vaja timmi ajada . Keera kruvid põhja ja pärast hakka timmima vaikselt tagasi keerates 8)

7. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Keera küünal välja ja vaata, kas küünal on must või hele. Kui tume on segu rikas ja kui on hele on segu vaene.

8. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    selge, avastasin suure vea ka , õhufiltri lõdvik oli katki,ja kuna mul ka aerox on siis sa sealt seda laenatud :D

9. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Nüüd töötab`?

10. matukas92

matukas92 New Member

1,454
    0
    0
    Sain tööle jah , kuna ise lolli peaga ei vedanud voolikuid ilusti siis istmebox surus voolikud kinni ja sellepärast kätte ta ei saanudki ja nüüd rebib nagu loom ;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte