Tervist, Probleem Siis siuke, Alguses läheb pöördesse nagu hull. 2kesi rebib kohapealt nokka tuima näoga, hakkad sõitma siis poob korra siis tõmbab järsku taha nagu ja siis jääbki pooma ei tea nagu mis viga on ?
mul ees rullikud Cpi originaalid peaks olema, ja düüs peaks ka suur olema kuna tollel karpal oli kunagi koonukas vahel kuigi nüüd aga originaal õhufilter.
võimalik kas kütte teema , düüs on 80 sees just uurisin järgi. asi kas nõela astmes,küttes,või vario rullides muud nagu ei saagi eriti olla sest kõik muu seal on ülikorralikk.
Ma arvan , et düüsis viga või lihtsalt vaja timmi ajada . Keera kruvid põhja ja pärast hakka timmima vaikselt tagasi keerates 8)
Keera küünal välja ja vaata, kas küünal on must või hele. Kui tume on segu rikas ja kui on hele on segu vaene.
selge, avastasin suure vea ka , õhufiltri lõdvik oli katki,ja kuna mul ka aerox on siis sa sealt seda laenatud
Sain tööle jah , kuna ise lolli peaga ei vedanud voolikuid ilusti siis istmebox surus voolikud kinni ja sellepärast kätte ta ei saanudki ja nüüd rebib nagu loom