Servus Sõna otseses mõttes detailsemalt Nagu näiteks, et Rolleri mark ja mudel: Info: Silinder: Karburaator: Variaator jnejne Samas kui keegi tuleb murega foorumisse, et tal see ja see häda siis on vast hõlpsam aidata kah Tänan
Ma arvan et kui tal häda ,et mis viga- siis ei tea ta oma juppidest midagi ka teada. Aga noh masina nimi ütleb ikka midagi. Ise oleks poolt.
see oli mul stiili näide, nii, et rahulikult Saab ka ju soovitusi anda, et kui on see ja see jupp mootoril siis mis sidurivedrusid vms sobiksid
Stiili näide? mine erki moeshowle :lol: Aga suht mõtetu asi.. Ega sa ei vaata ju ennem kasutaja profiili kui talle vastad.. Või teed sa niimoodi? :roll: Edit: Sinu viimase postituse kohta sobiks selline küsimus: Kuule mul on poleeritud vänt. Mis sidurivedrud ma peaks panema?
Kle bikeworld võta ausõna vähe rahulikumalt!! :wink: Ta lihtsalt ytles, mida võiks teha ja tegelikult oleks kyll parem ütleda kui kogu list on kohe ees aga kõik vaevalt oma listi viitsivad täita.
Ega ma paha pärast Lihtsalt tundub natuke naljakas Sa peaksid siis ju kasutaja profiili ennem postitamist vaatama. Ei no kes tahab lisagu mina sellel erilist mõtet ei näe
Tegelikult nüüd kadus see postide arv ära ja sinna asemele panna siis rolleri mark. Ja profiili panna need jupid ja asjad(kuigi neid juppe ei oleks vaja) aga mark võiks olla küll ju.
ega vaata kasvõi hinnavaatluses inimene tuleb murega ja pmst alati vaadatakse ennem profili ja siis räägitakse edasi ^^ Raksu idee hea
mulle meeldib raks100 idee sest ma ei usu et kõik viitsivad ülesse kirjutada mis neil hetkel masinas on. paljud vahetvad mootoris jumme väga tihti ja siis peaks tihti uuendama, mida naginii ei viitsita
Aga minuarust oleks palju nõmedam kui teema oleks nagu te praegu pakute: Mul roller ei lähe edasi hästi et profiilist vaata mis mul vahetatud on et mis ma peaks tegema? :lol: Ärge palun arvake, et ma nii kuri olen, et raudelt selle vastu - vastupidi. Väga tore on näha, et te uute ideedega lagedale tulete. Mina kaalutlen erinevaid variante, et lõppude lõpuks aru saaks kas see on vajalik või mitte.
See oleks just hea varjant (sest siis näeb mis teistel tehtud kuidas liigub ja mis endal teha [kui tuuning ei klappi kokku siis seda mõttetu ültse teah] seega saad teistepealt vaatata kas on ültse nii võimalik teha ja mis välja tuleks)
Nonii, kutsa tahab sysi nagu HV-s arvutitega. Et profiilist on raal näha. Pole vaja häbeneda... või whaeva, mida siin kardetakse, hv-s pannakse P1-ed ka omale rahus profiili. Iseenesest oleks tore addon, palju sellest praktiliselt kasu on, see on ise asi.
Aga selleks on meil ju ''Lugejate rollerid'' alafoorumis täitsa oma kleeps ju olemas! ( Rollerite showruum )