Pure.

Discussion in 'Infotehnoloogia' started by sannu123, Veebr 4, 2009.

1. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    Tere! Mul on mäng nimega pure'ga probleem. Kuidas ma saan inimest näha?
    Ma näen ainult atv'd.

Tnx .

2. Arni

Arni New Member

339
    0
    0
    on sul ikka vastavad nõuded mängu jaoks? Endal ka see mäng ja ple kunagi midagi sarnast olnudki:D

3. Arni

Arni New Member

339
    0
    0
    Uut teemat ei hakka tegema küsin siin et kuidas neid Special trikke saab teha? Mul see värk täis ja kirjas et special olemas aga teha ei oska! :?

4. flip MBK

flip MBK Member

306
    0
    16
    vaata controlsi alt.. endal mingi peab vajutama minegid imelikke nuppe w+3+q/a+d jne.. aga Kõva mäng on .... Ületas minujaoks ootused.

5. Arni

Arni New Member

339
    0
    0
    Mäng jh kõva! Ma muutsin ära ja panin 5 peale aga ikkagi, vahel üliharva teeb ja siis kah kui maanduma hakkan :?

6. Mariokro

Mariokro Member

412
    0
    16
    Shader modelsit toetab 3+? Ma arvan selle mängu puhul on umbes nii, endal oli see mäng üldse ei istu juhtimine nagu mingi Midtown Madness , cmon :D

7. ads285

ads285 Member

201
    0
    16
    aam mis videokaarti sa kasutad..lugesin kuskilt et kõikide videokaartidega tööle ei lähegi..ja paljud nivida versioonid vajavad mingit teist driverid..

http://www.mininova.org/com/1822104 sealt lugesin seda otsi sealt ja leiad vastuse..
    special triki saad teha nii et..vajutad nuh ma endal muutsin selle a ära e ks ...et originaalis oli vist A hoiad all ja siis Q ja nooled..

Jaga seda lehte