Sai siis mingi nädal aega tagasi roller soetatud. Tegu siis 2007a streediga. Muidu esmalt ostetud selle aasta suvel. Läbisõit ~3900 km. Hetkel ei ole plaanis midagi. Plaanis osta ainult sportsumps ja nipet-näpet. Mõned pildid kah siis: 19.06.09
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Deem, need metallist jalamatid on sitaks kenad ikka streedil.. Peaks ka muretsema Hetkel täiesti stock? Mitu seki 45ni läheb?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Jap need kenad. Tahaks omale ka neid alu jalamatte! Aga jah, kena pill
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Milline sportsumps oleks kõige parem streedile? Veel ostuks ei lähe aga tahaks teada :roll:
Re: purexpure Aprilia SR50 Street need alumatid on eelmise omaniku isetehtud , ja see oli tore masin nalja on saanud
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Tänud =) Sai täna uus rehv alla pandud tuttava abiga. Taga rehv oli suhteliselt kulunud. Kas streedil ongi niimoodi, et põleb ainult üks pirn? Et kui nt üks pirn läbi läheb, siis hakkab teine põlema?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Väga kahtlane...eraldi töötavad mõlemad pesad....aga kui paned mõlemasse pessa pirnid, siis üks pirn läheb täielikult põlema aga teine hõõgub vääga õrnalt, nagu ei saaks piisavalt voolu :? ei oska midagi teha...
Re: purexpure Aprilia SR50 Street no sa saad ju m66ta palju ta saab voolu... ja kui uued pirnid siis ei saagi kusagil muus kohas olla viga vms? Siis kruti kondlid maha ja ma teibiks ilusti ära juhtmed kui rolleri alles ostsid endal oli sihukest sitta seal all keeratud et hoia mütsi aqa no sul suht uus masin.. mõõda 2ra vool..
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Tegelikult see ei anna mulle midagi, et kui ma mõõdan ära palju voolu annab :roll: Hmm mis mõttes? Kui ma ostsin, siis oli juba üks pirn läbi.
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Nii...tegin väikse ringi väljas ja mõtlesin, et võiks paar pilti kah veel visata. Tahtsin pärast pesemist kah rollerist pilti teha aga kahjuks akud said tühjaks
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ei saanud :roll: Pole hetkel sellega tegelenudki...Ühendused jms käisin üle aga see ei aidanud. Ma ei oskagi midagi teha :?
Re: purexpure Aprilia SR50 Street Ma ei tea ainult kuidas sulle, aga mulle üldse ei meeldi see võre radika juures .