Tervist, küsimus siis selline, et kui ma veidi aega täis gaasiga lasen ja mingihetk hakkab nagu puterdama, ei saa nagu pena kätte. kui ma toore peale panen siis hakkab uuesti ilusti sõitma veidiks ajaks. Kui ma veidiks ajaks välja suretan ja ootan siis saab veidi maad uuesti täis gaasiga sõita ja siis hakkab jälle puterdama. Kas asi võib olla väikses düüsis? üks küsimus veel. Kui mul õli voolik karpasse jookseb, kas ma pean ikka bena õliga käsitsi ära segama , või segab ta ise automaatselt?
Masin 2t aprilia amico. Õlivoolikutes ei tohi õhku olla, ning õlipaagis ei tohi kunagi õli täiesti otsa saada. Väga vana masinaga tasub hakata ise segama, kunagi ei tea millal üles ütleb pump.
õlipump töötab hetkel ilusti muidu. aga kas see et ta sedasi tõrkuma hakkab, võib olla väikse düüsi süü?
Kui ennem on töötanud korralikult, ning ise hakkas viga, siis ei ole düüsi süü. Midagi tehtud mootoriga(teine õhufilter, suurem silinder, sportsummuti stocki asemele) siis on düüsiviga.
mina sain masina mingi 2 nädalat tagasi ja sellest ajast on sedasi teinud. ise ei oska ka ette kujutada milles asji on. tundub nagu ei saaks bena peale või saab liiga palju õhku?, sest kui ta sedasi jamama hakkab a ma gaasi maha keeran ja toore peale tõmban siis saab vaikselt edasi sõita. aga tühikäigul seisab ta ilusti.