Qinqgi QM50QT-10V tuunimine

Discussion in 'Tuuning' started by RolluP6nn, Mai 3, 2008.

1. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
  2. ConversE

ConversE New Member

651
    0
    0
    ega ta juhuslikult kettülekanne pole, sest ta 2t ja 2t qingqid on kettülekanne :roll: muidu koonuka võid peale panna + suurem düüs, klapilehed vaheta ära, summutit vavealt sellele teist saad :roll:

3. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    ei mul variaatori rihmaga :wink: , kas kõik rullikud sobivad ja sportvariaatorid ? , mis see tnt powrebox endast kujutab ? :back:
    Tippkiirus kuskil 70-80 aga tahks juurde ja kiirendust ka .

4. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Kas polini superspeed variaator läheb alla ? :wink:

5. Russilaps3

Russilaps3 New Member

108
    0
    0
    Ohohoo mul sama puss. Algus laks 40 valja, aga eila votma see must julla silinder kuljest ara ja laheb 70 valja.

6. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Tore et sul sama , kas tead mis tuuning peale läheb siis anna teada :)
    MUL ka 2 piirajat peal vist , kui siis CDI ja Karpas , Karpa meil juu Mikuini mis peaks hea olema või vaidlete vastu ?

7. Russilaps3

Russilaps3 New Member

108
    0
    0
    Nu ma see kolakas alt ara votma. siis 70 minema. baba sukk tegin omale koonusfilter. puhas vark koik.

8. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Keegi teab mis sumps võiks sobida ? :roll:

9. ReadHed

ReadHed New Member

53
    0
    0
    Igasugused jupid ei lähe sulle rolleripeale al'a kas see kindel jupp läheb v mitte. Jupid käivad vastavalt mootori tüübile. Kuna ma neist Qinqgi asjadest ei jaga kahjuks ise midagi siis ma sulle soovitada ei oska kindlaid tooteid aga uuri mööda internetti ringi kindlasti leiad omale midagi. Käi mööda rolleripoode ja sealt saad ka kindlasti informatsiooni.

Jaga seda lehte