r0ller, Keeway Hurricane.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by r0ller, Nov 28, 2010.

1. r0ller

r0ller New Member

168
    0
    0
    Mõtlesin, et teeks ka siis enda rollust teema siis endale ja hakkan siia enda rollerist kirjutama...
    Sai siis tehtud vahetus ühe väikese kolmerattalise atv vastu roller Keeway hurricane.
    Tuuningut vist ainult koonusfilter ja sportsumm.
    Kui ma ta sain polnud kompressiooni ja viga oli selles, et silindri alumine tihend oli tehtud tapeedist.:D
    Sellest järeldasin ma, et olen ikka päris korraliku pasahunniku otsa sattund.:D
    Kickstarteril olid paljud jubinad puudu ja sidurikorv oli keeratud suht suvalise mutriga kinni...
    Kuna ei töödanud ka starter ei saanud ma rollerit esialgu tööle proovida, siis aga lõin kruvikeeraja sidurikorvi vahele, andsin topkat ja proovisin tööle.
    tööle läks ilusti ja minek oli super. bena, aga ise peale ei tõmbanud. võtsin siis karpa maha ja lasin õhuga läbi. sealt tuli igasugu kummijunne ja muud paska.
    Lõpuks sain siis niimoodi asja tööle, et tõmbas ise bena ja sõitis nii, et lükkad tööle.
    Kõige suurem nuss on muidugi elektrisüsteemiga, mis on täiesti lahti ühendatud ja kuna see on mu esimene roller ei saa ma ka selle ühendamisega hakkama.
    Sõitsin siis sellega ja jätsin õhtul seisma. Järgmine päev kui üritasin tööle saada, polnud sädet. Sädet pole ma siiani kätte saanud ja ei oska öelda, milles viga olla võib ka.
    Kas viga võib olla CDI-s ? PS!OLEKSIN VÄGA TÄNULIK KUI KEEGI TULEKS SIIA PÄRNU-JAAGUPISSE APPI ROLLERIT REMONTIMA!
    http://www.upload.ee/image/950497/31102010587.jpg pildikvaliteet pole just parim, aga vahepeal oli roller siis selline.

2. tms

tms New Member

1,192
    0
    0
    Pane korralikumad pildid,siit ei saa eriti midagi aru:D

Viga võib küll CDI-s olla,aga ka süütepoolis,võid ka teist küünalt proovida.....

aga parem oleks kellegi (kellel sama roller on) CDI-d ja süütepooli katsetada.

Endal oli samuti-sain rolleri käima ja kõik sõitis-järgm.päev sädet polnud,sõbra CDI-d proovitud,ja pill töötas kui kellavärk:)

Muidugi,läks CDI oma lollusest katki.....

Jaga seda lehte