Raiko / Aprilia SR50R 2008

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Brabus, Juuli 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Sai siis mingi kuu aega tagasi väga hea hinnaga ühelt mehelt aprilia ostetud , tegu oli 100% stock pilliga ja ilma ühegi kriimuta ,bianco värvilahendus,läbisõit 6800 , piirajad maas ja 2008.a

Paar päeva tagasi pakkus "dirtbike" odavalt sportsumbutit ja nüüdseks siis giannelli shot all , rohkem nagu ei oska midagi öelda , eks vaatab mis plaanis on , arvatavasti midagi uut enam tulemas pole nüüd .

2. NaeruK

NaeruK New Member

453
    0
    0
    Amorti pole mõelnud üle värvida või välja vahetada ?
    Muidu kena 8)

3. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    niikaua kuni head ilmad on ei vitisi sellega tegeleda jamh , eks sitemate ilmade korral saab see ette võetud

4. M121

M121 New Member

636
    0
    0
    saepüss skuuter,toon sulle kohevarsti surveka :D

5. ragnar94

ragnar94 New Member

2,827
    0
    0
    jaa, mõnus masin. Said liikuma korralikult lõpuks ? või pole veel survekat sebind ?

6. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    Tänud sullile kes mulgist surveka tõi :p

aigatahes , nüüd s6 strong survekas all , ja ütleme nii ,et 50cc kohta käib ikka vägahaigelt edasi , tagal vägalebo lasta ja üldse chill , tipp ka mingi 95+ kindlalt, homme mõõdan ära ka ,

aga krt midagi on ikkagi jama natuke , külmalt on asi pmst gaasiga tagal ja 0-100 kõik jumala hää , aga soojalt mingi 0-7ni uimab , ja kui mingi 90 pealt lasta tagasi 60 peale ja siis gaas uuesti põhja panna siis kogub ilusti tuurid ülesse , aga kui lasta 90nelt mingi 50neni siis uimab veits kuni 60neni ja hakkab jälle tõmbama ,

milles asi olla võib ? liiga rasked rullid , sidurivedrud välja veninud ? või mingi karpa teema ,et liiga vähe saab peale vms ? ( ei usu seda )

küünlast ka üks pilt : [​IMG]

7. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    külmalt esimene kiirndus kui mina ( 60kg ) tagaisutja kohapeale istun siis gaasiga tagal :D ja 1,5kmsel sirgel 99,7 gps 8)

mait andis nüüd rulle , õhtul viitsib siis timmin veits , soojalt kiirendus uimab , tagal ei saa lasta eriti

8. -Stage6-

-Stage6- New Member

171
    0
    0
    Hmm,mul Areaga sama jama,kui külmalt ja klapp peal siis reib eluhästi aga niikui soojaks läheb ahkkab ka alles mingi 5km/h tõmbama.

9. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    eitea , ma suht kindel mul rullides asi , teised ka nii arvanud , vb veits lahjem survekas aitaks ka , aga seda ei viitsi vahetada , sai just tutikas ostetud , eks õhtul kommenteerin kuidas rullide vahetamine aitas ja mis kompott sisse sai siis .

igatahes soovitan stock piaggiole giannelli shotti juba praegu :p

10. Frodu

Frodu Member

182
    0
    16
    Kui soojalt ei tõmba peaks viga olema sidurivedrudes või siduris endas.

11. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    tra ma koguaeg olen mõelnud, millega sa huvitav sõidad, kas roxiga äkki aga hoopis sr riga, väga viis masin eriti värvilahendus, taha sobib hästi sulle yss proffesional racing akki... :p :p
    survekas jäik ja rullid rasked äkki..

12. Sharp

Sharp New Member

277
    0
    0
    Poleks uskunud , et shotiga stock silku timmi saad :)

13. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    kahtlen millegiprst , teistel kellel võimsad sumpad olnud stockil peal ( maidul yasuni r ntx , samamoodi uimas , siduris küll asi polnud , timmis rullide ja survekaga )

enivei eks homme proovin ,ei viitsi täna enam rulle proovida

14. Ducati

Ducati New Member

828
    0
    0
    nüüd saad aru miks ma nii palju neid vedrusid ja assju proovin koguaeg , et algust timmi saada , proovimata on veel sinised ja mustad vedrud aga neid ei kavatse proovida ka , kuigi on olemas kodus :D. aga jah väga kõva võrr, eks näeb millalgi kokkutulekul shotiga ära ka siis :).

15. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    nonii , 5.0g rullid sees , ja täitsa hea on , aga maeiteagi kas tõesti sidurivedrud väsinud äkki , sest soojalt ple nagu kohapealt minek niii äkiline , läheb kohe pöörde küll aga ple nii äkiline kui külmalt , muidu suure hoo pealt uuesti kiirendamine ja nii on kõik väga timm nüüd , üldiselt rahul, rohkem ei timmi ka , suve lõpus vaatab äkki sportsidur peale , või siis lihtsalt uued sidurivedrud . Praegu tundub tipp ka vähe väiksem , mingi 95 vast :roll:

rahul igatahes sumpaga , hääled ka ülihead :p

16. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Mismoodi saab 100% stock asjaga tegu olla, kui piirajad olid eemaldatud? Ei ole ju stock(tehaseseades).

17. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    pidasin silmas ,et ühtegi "tuuning" juppi polnud peal

18. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
  19. Kamikaze