Tere mõtlesin, et teeks enda pillist teema ja väikse ülevaate mis on toimund sx-ga. Mai kuus sai ostetud 2007 aasta sx ls oli 14k ja sett on üsna hea: malossi mhr 80cc replica, malossi sisselase carbon klapilehed, malossi karburaator, gianelli sumps, doppleri boost botle. Eelmise omaniku pic Koheselt sai ka eemaldatud üleliigsed helkurid, kleepsud esi kahvlilt ja taga nr lauga sai ka veits relakat tunda. :lol: Sai sõidetud pooldeist kuud ja tuli esimene tuuning palavik EI läinud kaua aega kui kovlirõngas lendas tükkidena sumpsist välja :roll: Järgmine pakk saksast, seekord tavaline MHR 80 ja veel nats nodi Vahepeal kruvisin külge esimese tuuning partii ja lõpptulemus on taoline kui paar update on puudu(tulevad lähiajal) talve plaanid ledid esituledesse-tehtud värvida- siduri ja süütepoole kaaned, esi hark, tagu kiige,paar asja veel mustaks, veljed mustakstulekul sumbuti vill ära vahetada-tehtud taha uued piduri klotsid(eelmised kadusid lambist sõiduajal ära-tehtud singa kordatulekul suunatule relee ära vahetadatulekul portidatulekul väntvõlli laagrite ja simmerite vahetustulekul ja paar nipetnäpet tuuningut mootorile lõplik sett: malossi mhr 80 malossi sisselase carbon klapilehed stage 6 karpa (24) stage 6 sidur stage 6 õhufilter gianelli sumps doppler boost botle optiline: stage 6 f1 peegel str8 tagutuli+suunakad str8 xenon look pirn punased benzu voolikud Kindlasti updaten.
Sind ma nägingi eelmine nädal vist Pärnu vahel kupatamas, teisipäev oli vist. Mõtlesin, et mõni 125-ne laseb ringi, aga roheline plaat oli taga ja täpselt selline kiiver Krdi hästi liikus see sul ikka edasi Papiniidu ja Mai Selveri juures paarutasid Peale seda peaks ka endal 80cc-ks masina tegema, astub ka paremini edasi.
Sx on minu silmis üks ilusamaid mopeede. Olen 80cc SX-ga tiiru teinud ja tean, kui tõsiselt sellise lenksust kinni peab hoidma Igaljuhul väga kena asi on ja palju edu minu poolt!
Enam viimasel ajal ei kannata sõita ju sellisega väga, korraliku kiiruse üles saad, siis pead talvejopet ja kindaid ka kandma, muidu külmu ära sinna peale Muidu palju sul see silindrikomplet kusagil umbkaudselt maksma läks, mõtlesin, et vean oma masina ka talveks sooja garaaži ja võtan mootori laiali ja paneks veidi võimsama kubatuuri peale.
ma olen juba talve jope ja soojade kinnastega mingi 3 nädalat sõitnud mhr maksis 280 +24 stage 6 karpa 100€ tellisin http://www.gearparts24.de/ seal kõige parem tellida seal sitaks tuning manti ja muud ja üle 200€tellimuse korral on saatmine tasuta, edu
Praegu müüb AP Motors kogu Malossi kauba maha, seega saab sealt hea hinna. -http://www.rolleriklubi.net//viewtopic.php?t=98241 Küsi, äkki saad natukene veel alla ja äkki saad 200ga silindri kätte 8)
Ooooh, korralik supermoto ka ikka tekkinud, mul omal 75cc midrace AM6'l peal ja liigub ka ikka suht loomalt juba võrreldes stokiga, kui sul juhtub käigukastist mõningad jupid üle jääma ( nt käiguhoovastik) siis võid pakkuda mulle, aga kõvasti edu sulle selle pilliga 8)