Sai ostetud siis selle aasta Aprilli alguses selline roll nag STC B08, mingi hiinakas on aga nh aastakeseks käib khm, siis tuleb auto ...... Plaanis on siis seda tuunida natsa nii välimuselt kui ka sisemiselt. Suurim soov oleks saada see masin kasvõi natukese kiiremaks ja parem kiirendus ei teeks khm paha nii et kui kellegil ideid kuidas ja mida teha selle rollegiga võib kirjutada .. Tehniline list: Silinder: 60cc Sumpa: Stock Karburaator: Stock Õhufilter: stock Ülekanded : stock Variaator: Stock Sidur: stock Cdi: Stock Välimus : Esimene tuli: Stock Tagumine tuli: Lexus Led koos suunadega Kondlid: Stock Spido: Stock Veljed: Stock Piduri ketas: Stock Gripid: Stock Undertale: Puudub -.- Vänt: Stock Värvus: Stock Peeglid: Stock
Re: 2011 STC B08 Koolis : Paremalt Esimene Tore et mõtlesid ka teema ära teha . Aga aidake poisil Tsinsu liikuma .. Ja täna sai Neli nädalat kui poisil on masin käes olnud
Re: 2011 STC B08 ära jumala eest kätt külge pane, siis sseee masin ei kesta sittagi, ainult laguneb ja naudid jalamehe rõõme hooldada võiksid küll õigel ajal välimuselt tee mis endale meeldib
Re: 2011 STC B08 ära tule halama.Aitäh. Kui välimusest midagi teha tahad,siis aint fighter look esituli näitaks,tagutule saab ka led oma panna.
Re: 2011 STC B08 kindlasti on, vaata teema alla soovitused, või õpetused(ma ei mäleta enam kumb see oli), seal on õpetus kuidas eemaldada sellel masinal piirajaid(minuarust oli). Muidu kena masin
Re: 2011 STC B08 Stc-l minu teada ei tohiks piirajaid olla. Aga muidu igati kena ning korralik sõiduriist.
Re: 2011 STC B08 Ütleme nii et Ega sinu Aerox polnud khm õnnestunud ost (Y).. Olen näinud seda, ühe tuttava tuttaval oli see
Kle viskaks jhm aga mul vaja undertalet, hetkel kui selle ära võtan siis mingi rõvedad raami osad näha
Re: 2011 STC B08 Stc pole piirajaid. Kui tahad normilt liikuma siis viska 80cc silku ja mingi poliini vms suurem varikas ka peale, Siis l2heb juba tagale kh.
Re: 2011 STC B08 Eks peab jhm midagi sellist tegema, aga nh roll 1kuu vana ainult ;D Sõidan veel natsa aega ja siis kunagi suvel viskan uue silku peale
Suht haige värk.. Klassivennal sama roller nag mul ja on khm 50cc aga liigub nag sitaks paremini.. Mul on sirgel tipp mingi 50-55 klassivennal jookseb spido põhja. Kui keegi teab mida teha võiks öelda