Ise läksin sinna kooli siis. IT ala valisin mina. Keegi veel tuleb siint foorumist? PS: Vaatasin, et tehtid Tartu KutseHaridusest teema. Mõtlesin, et miks ka mitte Rakvere omast teha.
ise oled veel õnnelik ka ,et rakvere kutseka läksid :lol: :lol: Sasuke: Kas ei peaks ? Mai viitsinud Tartu minna. Lool lõpp. Järgmised OT lähevad kustutamisele.
ise said? ei p2ris mõnuzz oli seal passida :lol: kurat 50minta passisin seal, et dokke kätte saada , siis tuli välja, et dokid olid kadund :lol:
hinded liiga sitad (ppeaaegu kõik kolmed öeldi mulle põhjuseks, mingi blond plix sai sisse ja sai testis 0 punkti normaalne!
Kui sa testi kohta rääkima hakkad, siis ära seda üldse tähele pane... Eelmine aasta , kui mina proovisin sain oma testis 6 punkti ning üks sai 10.. Tema ei saanud sisse, mina sain...
aint aastahindeid vahivad nagu ma nende jutuj2rgi aru sain EDIT by FFB :lol: Täitsa pael kutseka sisse ei saand Kadrina KK-sse viisin paberid eile kell 12:50 ja nüüd sain teada , et olen vastuvõetud (savi välja lendan siis autokooli